Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Ιουλίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να μην είστε σπάταλοι ειδικά εκεί που δεν χρειάζεται. Μάλλον έχετε βρει τη χρυσή τομή στις συνεργασίες σας και έχετε μάθει πως για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας αρκεί να δίνετε ευκαιρίες στους συνεργάτες σας να σας αναλύουν τα επιχειρήματά τους. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα επέλθει η πολυπόθητη ηρεμία που αναζητάτε καιρό τώρα, αφού θα καταλάβουν επιτέλους ότι αυτά που μπορείτε να προσφέρετε τα δίνετε απλόχερα και δεν έχει νόημα να σας πιέζουν περισσότερο, γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι περίφημες, και δεν έχουν λόγο να μην είναι, αφού συνεχίζετε να λειτουργείτε με τους ίδιους ρυθμούς. Αρέσει ή όχι στους άλλους, έχετε τη δυναμικότητα που χρειάζεται για να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και όσοι δεν το δεχθούν, πολύ απλά, δεν κάνουν για εσάς. Ανακαλύψτε τον αληθινό σας εαυτό, όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται. Κάντε μια βουτιά στον ψυχικό σας κόσμο γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε τι σας ταιριάζει, τι σας είναι απαραίτητο και τι σας προσφέρει πραγματική ανανέωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα τα έχετε καταφέρει περίφημα. Εξάλλου, η ομορφιά και η εμφάνισή σας στηρίζονται στη γοητεία που ασκείτε μέσα από την επικοινωνία και το παιχνίδι των εντυπώσεων από όπου ποτέ δεν βγαίνετε χαμένοι. Τώρα που αρχίζει ένας καινούργιος κύκλος καταστάσεων, βάλτε νέους στόχους, ελέγξτε τις επιθυμίες σας και μην παρασύρεστε σε ουτοπίες. Αναλάβετε το μερίδιο ευθυνών που σας αναλογεί και μην τα ρίχνετε στους άλλους. Εγκαταλείψτε κάποιες σχέσεις που επιλέξατε παρορμητικά, γιατί μπορεί να ικανοποιήσατε προσωπικές επιθυμίες, αλλά δεν είναι εύκολο να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό. Μη φοβάστε να προχωρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τύχη δεν σας έχει εγκαταλείψει ποτέ, για να το κάνει τώρα. Χαρείτε την καινούργια σας σταθερή σχέση, που δεν θα στερεί τίποτα από την ανεξαρτησία σας. Δεν ήσασταν ποτέ κτητικοί ή ζηλιάρηδες και αυτό θα σας βοηθήσει να εκφράσετε άνετα τα συναισθήματά σας, προβάλλοντας τη γοητεία και τη λάμψη σας. Οι κατακτήσεις που θα έχετε σε γενικό επίπεδο θα προσθέσουν πόντους στην αυτοπεποίθησή σας. Η ζωντάνια αλλά και η τρυφερότητα που διαθέτετε μπορεί να φέρουν τους άλλους στα… νερά σας και να κάνετε τη σχέση σας όπως σας αρέσει.

ΛΕΩΝ: Οι γνωριμίες σας προβλέπονται ενδιαφέρουσες, καθώς η καλή σας ψυχολογική διάθεση θα σας ωθεί να δείχνετε τον καλύτερο και ελκυστικότερο εαυτό σας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να πάρετε τις σχετικές αποφάσεις που αφορούν τη σχέση με τον σύντροφό σας. Εγωιστικές αντιπαραθέσεις, εκρηκτικές αντιδράσεις και άσκοπες υποχωρήσεις το μόνο που θα πετύχουν είναι να σας κουράσουν. Μπορεί να ψάχνετε για πρόσκαιρα υποκατάστατα σε ό,τι δεν είστε ευχαριστημένοι, αλλά έχετε τα περιθώρια να διαισθανθείτε τι είναι ακριβώς αυτό που μπορεί να σας γεμίσει, χωρίς να γκρεμίσετε ό,τι έχετε αυτή τη στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπάρχουν άφθονα περιθώρια αναδόμησης της σχέσης σας, μια που το κέφι σας δεν θα πέσει και το άγχος σας θα είναι περιορισμένο. Κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας, θα διαπιστώσετε ότι δεν καταφέρατε να ικανοποιήσετε πλήρως τις φιλοδοξίες σας. Συγκεντρωθείτε στα σχέδιά σας, γιατί η παρόρμηση να κάνετε πολλά συγχρόνως θα δώσει αρνητικά αποτελέσματα. Προσέξτε την εγωιστική συμπεριφορά απέναντι στα οικογενειακά σας άτομα, καθώς η δημιουργία εντάσεων ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια κληρονομικά θέματα και να αρνηθούν να σας υποστηρίξουν.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα επαναστατήσετε απέναντι σε άτομα ή καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Οι παλιές σχέσεις φαίνεται να σας έχουν κουράσει επειδή κάποιοι εξαρτήθηκαν από εσάς και σας εκνεύρισαν. Ψάχνετε, λοιπόν, μέσα από τη σύναψη νέων φιλικών, κοινωνικών και επαγγελματικών σχέσεων να βρείτε και πάλι την αρμονία και την ομορφιά στη ζωή σας. Ανήκετε στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που με μεγάλη ευκολία κάνουν καινούργιες γνωριμίες και σε αυτή σας την προσπάθεια θα σας βοηθήσει αρκετά το πλανητικό σκηνικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα δεν είστε σίγουροι αν ήταν δικό σας το λάθος ή αν οι συνθήκες ήταν αυτές που σας ανάγκασαν να συμβιβαστείτε για να προχωρήσετε. Ωστόσο θα σας ανοιχθούν νέοι δρόμοι, που κάποιους από αυτούς θα πρέπει να τους απορρίψετε και κάποιους άλλους να τολμήσετε να τους ακολουθήσετε, ώστε να αδράξετε τις ευκαιρίες και να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Ο απολογισμός σας θα πρέπει να είναι η αφετηρία για να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές σας. Μην επιτρέψετε στη βιασύνη να καθορίσει εκείνη τις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δίνετε τα πάντα, τρέχετε για τα πάντα και αγωνιάτε για όλους. Ολοι θέλουν να τα έχουν καλά μαζί σας, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν άλλο άτομο που θα δίνει χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα. Κάπου εδώ, όμως, θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι κάνετε για τον εαυτό σας. Είναι αδιανόητο να απολογείστε στους άλλους για τα δικά τους λάθη, προκειμένου να νιώσουν εκείνοι καλά. Οσο και αν τα περνάτε όλα μέσα από το χιούμορ για να ελαφρύνετε τις καταστάσεις όταν αυτές δυσκολεύουν, σχεδόν πάντα έχετε τη σωστή λύση για το κάθε πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διαισθανθείτε τι ακριβώς είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε γεμάτοι και αντισταθείτε όπου αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα σας βγει σε καλό. Εάν μέχρι τώρα συνεχίζετε να νιώθετε πως δεν είστε ευχαριστημένοι, μην ψάξετε για πρόσκαιρα υποκατάστατα, γιατί θα νιώσετε πως είστε μέσα σε πολύ κόσμο, αλλά στην ουσία είστε μάλλον μόνοι σας. Μπορεί ο κόσμος να περνάει περίοδο κρίσης και ανασφάλειας, εσείς ωστόσο συγκριτικά με τους άλλους μπορείτε να βρείτε λύσεις. Βρείτε λύσεις για ό,τι σας απασχολεί και ανανεώστε συνεργασίες, απόψεις και εντυπώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ζήστε το παρόν χαμογελώντας και φτιάξτε ένα μέλλον που θα είναι λαμπερό και πάνω από τις προσδοκίες σας. Κάντε τους κατάλληλους χειρισμούς για να φέρετε τα πράγματα στο σημείο που θέλετε χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις. Από εσάς εξαρτάται αν θα δεχτείτε τη μετάνοιά τους ή αν θα αλλάξετε δρόμο. Ο,τι και αν αποφασίσετε, δεν θα βγείτε ζημιωμένοι. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ανασυνταχθείτε και με καθαρό μυαλό θα επιτύχετε ό,τι μέχρι τώρα μπορεί να σας φαινόταν ακατόρθωτο.

ΙΧΘΥΣ: Κατά τη διάρκεια της βδομάδας θα χρειαστεί να αναλάβετε υποχρεώσεις τρίτων που δεν θα ανήκουν στις αρμοδιότητές σας, αλλά όσο και αν θα νιώσετε κουρασμένοι θα τα καταφέρετε και θα ανεβάσετε περισσότερο το προφίλ σας σε άτομα κύρους που θα δουν τις ικανότητές σας. Εάν δεν σταματήσετε να κλείνετε από μόνοι σας την πόρτα στην τύχη σας, μονίμως θα παραπονιέστε πως τίποτα δεν πάει καλά. Αισιοδοξία έχετε, και μάλιστα κάποια φορές περισσότερο απ’ ό,τι χρειάζεστε, εκμεταλλευτείτε τη λοιπόν σωστά για να προωθήσετε την καριέρα σας, τα οικονομικά σας και κυρίως την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή.

Η Σελένα Γκόμεζ είναι Καρκίνος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This