Η Σοφία Παυλίδου γεννήθηκε για να… σαγηνεύει τα αρσενικά!

Must Read

Έχουμε συνηθίσει να ασχολούμαστε μαζί της με αφορμή τους άνδρες που «μπαινοβγαίνουν» στην προσωπική ή την επαγγελματική ζωή της.

Όμως, η αλήθεια είναι πως η σαγηνευτική Σοφία Παυλίδου, μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο χώρο της εγχώριας showbiz, όχι μόνο δεν έχει ανάγκη από κάποιο «σκάνδαλο» για να μας κάνει να ασχοληθούμε μαζί της, αλλά τα καταφέρνει μια χαρά κι από μόνη της να μας κρατά σε… εγρήγορση!

Αρκεί μια «βόλτα» από το Instagram της, για να διαπιστώσουμε πως, η πρώην σύζυγος του Χρήστου Φερεντίνου, είναι ένα από τα πιο σέξι, όσο και καλλίγραμμα θηλυκά που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Και, επιπλέον, πως έχουμε ανάγκη να τη βλέπουμε περισσότερο στη μικρή και, γιατί όχι, και στη μεγάλη οθόνη. Ακούτε οι… καναλάρχες;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This