Πρόβα νυφικού για την «Θεοδώρα της Ελλάδας»

Must Read

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη, στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τη μητέρα της, Άννα – Μαρία για να προβάρει το νυφικό της.

Η «Θεοδώρα της Ελλάδας», όπως συστήνεται στα social media, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αρραβωνιαστικό της, δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ, εμπιστεύτηκε τη διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια για να δημιουργήσει για εκείνη το κατάλληλο νυφικό φόρεμα για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της.

Σήλια Κριθαριώτη

Να θυμίσουμε πως ο έρωτας του ζευγαριού έγινε γνωστός τον Μάιο του 2016, όταν οι δυο τους παρευρέθησαν στον γάμο φίλων τους από την Ινδία.

Λίγους μήνες αργότερα, η Θεοδώρα ανέβασε τρυφερά στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της από ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη και τον χειμώνα του 2018 το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, με την οικογένεια της νύφης να κάνει την ακόλουθη δήλωση: «Οι μεγαλειότητές τους, ο βασιλιάς Κωνσταντίνος και η βασίλισσα Άννα – Μαρία, είναι ευτυχείς να ανακοινώσουν τη δέσμευση της μικρότερης κόρης τους Θεοδώρας με τον κ. Ματθαίο Κουμάρ».

«Ευτυχία και ενθουσιασμός»

Σχόλια μετά τον αρραβώνα έκανε και η ίδια η Θεοδώρα, ανεβάζοντας κοινές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της: «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασμό μας. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άνδρα. Σαγαπώ, Ματ».

Πλέον, η Θεοδώρα κάνει πρόβα νυφικού και, όπως γράφουν ξένα sites, το ζεύγος ετοιμάζεται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια τελετή άκρως βασιλική, παρουσία γαλαζοαίματων από όλον τον κόσμο.

Λέγεται, μάλιστα, ότι το «παρών» θα δώσει και η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ είναι η νονά της Θεοδώρας.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This