H Kατερίνα Καινούργιου ποζάρει με ένα μαγιό ωδή στον ήλιο της Μεσογείου

Σε περίπτωση που ψάχνετε ένα μπικίνι που αναδεικνύει το μπούστο, η παρουσιάστρια δείχνει το ιδανικό.

Must Read

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε φινάλε με την εκπομπή της Super Κατερίνα και ξεκίνησε τις διακοπές της. Η παρουσιάστρια, κάνει πολλούς διαγωνισμούς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και χαρίζει στις ακολούθους της όμορφα ρούχα και αξεσουάρ. Σε έναν από αυτούς, πόζαρε στην ακροθαλασσιά με ένα εξαιρετικό μαύρο μπικίνι που έχει ένα ενδιαφέρον πατρόν που κολακεύει τις καμπύλες του σώματος και αναδεικνύει το στήθος.

Στη λεζάντα των φωτογραφιών η παρουσιάστρια έγραψε: Τα μαγιό της Therinós @therinos.resort.wear είναι μια ωδή στον ήλιο της Μεσογείου! 🔆 Έχουν δημιουργηθεί από υψηλής ποιότητας ανακυκλωμένα υλικά, διαθέτουν κοσμοπολίτικη αύρα και μπορούν να φορεθούν και ως ρούχα από το πρωί μέχρι το βράδυ!  2 τυχερές θα κερδίσουν ένα μαγιό από τη νέα SS22 Collection η οποία αντλεί έμπνευση από τον πλούσιο Μινωικό πολιτισμό της Ελλάδας! 🇬🇷και κάλεσε τις fans να λάβουν μέρος στο give away για να μπουν στην κλήρωση και να το κερδίσουν. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, ο διαγωνισμός, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη στο προφίλ της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This