Η Εμμανουέλα-Μαρία Μάινα είναι η αγαπημένη GNTM της… Τούνη!

Must Read

Ήταν που ήταν μία από τις πολυσυζητημένες παίκτριες του GNTM, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στις οντισιόν.

Ακολούθησε και η δήλωση της Ιωάννας Τούνη, η οποία με σχετικό ποστ, την «ανακήρυξε» ως την αγαπημένη της διαγωνιζόμενη, ήρθε κι έδεσε το γλυκό (που λένε).

Η Εμμανουέλα-Μαρία Μάινα όχι μόνο πέρασε «αέρα» από τα bootcamps, κατάφερε να μπει και στο σπίτι, ενώ για πολλούς αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του επίζηλου τίτλου.

Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και με μεγάλη αγάπη στο βόλεϊ, η 22χρονη Εμμανουέλα-Μαρία, η οποία είναι παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια, διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στο Instagram που ήδη μετρά 7.400 followers, παρά το γεγονός ότι, προς το παρόν, έχει μόνο… 29 αναρτήσεις!

Υπεραρκετές, ωστόσο, για να πάρουμε μια καλή ιδέα του πόσο τέλειες είναι οι αναλογίες της και πόσο υπέροχο το πρόσωπό της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This