Μοντέλο του Instagram διαψεύδει τις φήμες ότι «μπήκε ανάμεσα» σε Τζένερ και Σκοτ! (video)

Must Read

Εκρηκτική καλλονή του διαδικτύου, η οποία γνωρίζει τον Τράβις Σκοτ από παλιά, ενδέχεται να είναι η «πέτρα του σκανδάλου» πίσω από τον χωρισμό του από την Κάιλι Τζένερ!

Η 27χρονη Rojean Kar, που στο Instagram είναι γνωστότερη ως YungSweetRo, εδώ και καιρό ακουγόταν ότι είχε σχέση με τον 28χρονο ράπερ, ενώ ήταν παρούσα ακόμα και στο πάρτι γενεθλίων του τον περασμένο Απρίλιο, το οποίο είχε διοργανώσει η Τζένερ.

Αν και η επικρατούσα εξήγηση για τον ξαφνικό χωρισμό της Κάιλι και του Τράβις, είναι ότι η διάσημη influencer ήθελε να κάνουν κι άλλο παιδί, τη στιγμή που ο επιτυχημένος μουσικός ήθελε να εστιάσει στην καριέρα του, η Καρ δείχνει να είναι πιο… πειστική εξήγηση!

Η… υποτιθέμενη «πέτρα του σκανδάλου» Rojean Kar, γνωστότερη ως «YungSweetRo»

Η 27χρονη σεξοβόμβα έκανε τα πάντα για να δείχνει τη στενή της σχέση με τον Σκοτ και «πικάριζε» την Τζένερ στα social media, ανεβάζοντας φωτογραφίες που, άφηναν να εννοηθεί, ότι βρισκόταν εκεί όπου ήταν και ο ράπερ.

Τα παπούτσια που «προδίδουν» τη σχέση τους

Πάντως, η πιο πειστική φωτογραφία για το ότι κάτι έχει «παίξει» ανάμεσά τους, ήταν μία από τον Ιανουάριο του 2013 στο Παρίσι, που είχε ανεβάσει ο Σκοτ, στην οποία τον έδειχνε παρέα με μια γυναίκα που μοιάζει με την Καρ, η οποία, όμως, έκρυβε το πρόσωπό της από την κάμερα.

Όσο για την Καρ, μετά την κυκλοφορία των νέων φημών περί σχέσης, έκανε νέα ανάρτηση στο Instagram, στην οποία αναφέρει ότι, «καμία από αυτές τις φήμες δεν είναι αληθής».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This