Η Μάιλι Σάιρους γνώρισε τους ανθρώπους και… αγάπησε τα ζώα! (video)

Must Read

Το φετινό καλοκαίρι, όσον αφορά στα αισθηματικά της, μάλλον θα προτιμήσει να το… αφαιρέσει από τη μνήμη της η Μάιλι Σάιρους!

Άλλωστε, όχι μόνο πήρε διαζύγιο από τον Κρις Χέμσγουορθ, τον άνθρωπο με τον οποίο χώριζε και επανασυνδεόταν… επί σειρά ετών, «έληξε» και το (πολύ σύντομο) ειδύλλιό της με την Kaitlynn Carter, τη γυναίκα, η οποία θεωρήθηκε από πολλούς ως η «πέτρα του σκανδάλου» πίσω από το προαναφερθέν διαζύγιο.

Αν και, εδώ που τα λέμε, τι πιο προφανές, από τη στιγμή που, τη μία μέρα ανακοινωνόταν επίσημα ο χωρισμός της Μάιλι από τον Λίαμ, και την επόμενη οι παπαράτσι φωτογράφιζαν στο κατάστρωμα πολυτελούς θαλαμηγού την άτακτη pop star να… φιλιέται με την Carter!

Τις προάλλες, πάντως, η Μάιλι αποφάσισε να μοιραστεί τον πόνο της και, ενδεχομένως να ρίξει τις «μπηχτές» της και στους δύο πρώην της, ανεβάζοντας στο Instagram της μια φωτογραφία, όπου τη βλέπουμε να ξυπνά με τη συντροφιά δύο «βρωμερών» σκύλων, την οποία συνόδεψε με μια λεζάντα… όλο νόημα:
«Το να ξυπνώ περιτριγυρισμένη από ζώα, είναι η καλύτερη μου. Μου θυμίζουν τι σημαίνει να αγαπάς δίχως όρια. Το καλύτερο με τα ζώα είναι ότι δεν ενδιαφέρονται για τις λεπτομέρειες. Ζουν με τον χρυσό κανόνα. Αγαπάνε και αγαπιούνται. Τίποτα στο ενδιάμεσο. Δεν κάνουν ερωτήσεις σχετικά με περιουσία, καριέρα, ταλέντο, φυλή, ηλικία, φύλο… Ανταποδίδουν την αγάπη στο εκατονταπλάσιο. Το μόνο που θέλουν είναι να τα φροντίζεις και ως αντάλλαγμα σου προσφέρουν την αφοσίωση, την αξιοπιστία και την πίστη τους (κάποιον μου θυμίζει…)».

Αλλά, για μια στιγμή. Αυτό σημαίνει πως η Μάιλι είναι και πάλι μόνη.

Ευκαιρία να την… φλερτάρουμε λοιπόν (εξ αποστάσεως, έστω):

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This