Ποια είναι η διάσημη (σχεδόν) Ελληνίδα παρουσιάστρια που έγινε… Μπάρμπι

Must Read

Τόλμησε την απόλυτη φετινή τάση στα μαλλιά!

Η Μαρία Μενούνος έγινε… ροζ και κινδυνεύσαμε να μην τη γνωρίσουμε! Την επιμέλεια του νέου της look, φυσικά, δεν θα μπορούσε να είχε άλλος από τον Δημήτρη Γιαννέτο, τον hair expert και πολύ στενό φίλο της, που φροντίζει εδώ και χρόνια τα μαλλιά της και δημιουργεί τα πιο κομψά χτενίσματα για τις επίσημες εμφανίσεις της.

Την αποκάλυψη του νέου look, λοιπόν, έκανε εκείνος μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram. Με το σχόλιο «Go PINK or go HOME», ο hair expert απαθανάτισε την Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια με τα νέα της μαλλιά, τα οποία πλέον έχουν ένα απαλό ροζ χρώμα, μία από τις κυρίαρχες τάσεις που είδαμε μέσα στο 2019 και θα συνεχίσει να απασχολεί και το επόμενο έτος.

Η όμορφη Μαρία δείχνει πολύ… μοιραία και σέξι με το νέο της look, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι θαυμαστές της που έσπευσαν να κάνουν θετικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες. Η ίδια αναδημοσίευσε μία από τις φωτογραφίες ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς φίλους της για την πρεμιέρα της εκπομπής της «Smackdown» στο Fox TV.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This