H Eλεονώρα Μελέτη δημοσίευσε μια φωτογραφία της πριν 20 χρόνια έχοντας πιει πολλές ρακές

Τότε που ακόμα χρησιμοποιούσαμε φωτογραφικές μηχανές με φιλμ.

Must Read

Η Ελεονώρα Μελέτη με νοσταλγική διάθεση θυμήθηκε κάποιες διακοπές της πριν από 20 χρόνια, όταν ήταν διακοπές στην Θερισσό της Κρήτης μαζί με την αδελφή ψυχή και πλέον μία από τις νονές της κόρης της, Κατερίνα Στρατοπούλου.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια έγραψε: Aύγουστος 2002!!!

Είκοσι χρόνια πριν! Τότε που οι φωτογραφίες έβγαιναν από φωτογραφική μηχανή. Καλά δεν λέω ότι χρησιμοποιούσαμε το φιλμ καρούλι αλλά οι φωτογραφίες ήταν αυθόρμητες, αφιλτράριστες, κ πραγματικά απαθανάτιζαν τη μαγεία της στιγμής. Κ γι αυτό ήταν τέλειες!

Εδώ με τη αδελφή ψυχή, χρόνια άνθρωπο μου κ μια από τις δυο νονές της Αλεξάνδρας @katerinastratopoulou – η άλλη είναι η @ioanna20m) έχουμε πιει τις ρακές μας στο Θέρισσο της Κρήτης, είμαστε στο τσακίρ κέφι κ χορεύουμε… κάποιος από τη παρέα πιάνει το κλικ.

Στην άλλη φωτογραφία, είμαστε μόλις χθες! Τη φωτογραφία τη τραβήξαμε σελφι, δεν είναι τόσο αυθόρμητη όσο η πρώτη, επιλέξαμε ν είναι όμως αφιλτράριστη όπως όλα τα αυθεντικά κ πραγματικά όμορφα πράγματα στη ζωή! Όπως κ αυτή η φιλία! #photography #photo #throwback #nofilter #myfriend

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This