Γάμος και βάπτιση με θέα το… μπούστο της Σάσας

Must Read

Αντί να του πατήσει το πόδι, τον φίλησε στο στόμα!

Μετά το ξέφρενο bachelorette party που έκανε την Παρασκευή στη Μύκονο μαζί με τον αγαπημένο της Δημήτρη Κουσαθανά, η Σάσα Μπάστα ντύθηκε νύφη στο πλευρό του, αλλά δεν τήρησε κατά γράμμα τις παραδόσεις! Όταν ο παπάς είπε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα», η νύφη προτίμησε να φιλήσει το γαμπρό αντί να ακολουθήσει το έθιμο που θέλει να του πατά πόδι!

Κατά τα άλλα, η όμορφη Σάσα ντύθηκε και στολίστηκε υπό τον ήχο παραδοσιακών οργάνων, τα οποία μάλιστα τη συνόδευσαν μέχρι την εκκλησία κι εκείνη στη διαδρομή έριξε κι έναν χορό! Το νυφικό της, που έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν δημιουργία του οίκου Ιστορίες Γάμου και όχι του Βασίλειου Κωστέτσου, όπως έχει γραφτεί, όλο δαντέλα με αποκαλυπτικό μπούστο.

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στον Άγιο Ιωάννη, έναν χώρο με απίστευτη φυσική ομορφιά, απέναντι από τη Δήλο, και μετά τον γάμο τους ακολούθησε και η βάπτιση της κόρης τους, που πήρε το όνομα Ειρήνη-Αλεξάνδρα, από τη γιαγιά της. Η όμορφη μικρούλα ήταν πολύ ήσυχη και δεν έκλαψε καθόλου κατά τη διάρκεια του μυστηρίου.

Οι νιόπαντροι φιλούν τη νεοφώτιστη

Κουμπάροι στον γάμο ήταν ο κολλητός φίλος της Σάσας Μάνος Κατσαμπούρης και δύο Μυκονιάτες φίλοι του γαμπρού, οι Μάνος Γιακουμής και Βαγγέλης Ασημονύτης, ενώ την κορούλα τους βάφτισαν ηοδοντίατρος και φίλη της Σάσας Κατερίνα Βεργέτη και ο επιστήθιος φίλος του γαμπρού Δημήτρης Τσερτσίδης.

Λάμπει μέσα στο νυφικό της η Σάσα Μπάστα

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This