H κόρη και η πρώην σύζυγος του Στάθη Ψάλτη μετέφεραν τα οστά του στο Μαυσωλείο των ηθοποιών

Η αναστάτωση που προκλήθηκε τον Μάιο είχε αίσιο τέλος.

Must Read

Σήμερα το πρωί, ο Σπύρος Μπιμπίλας μαζί με την κόρη του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη και την πρώην σύζυγό του Κάτια Κυβέλου, μετέφεραν τα οστά του ηθοποιού στο Μαυσωλείο των ηθοποιών στο Ά νεκροταφείο. Με αυτόν τον τρόπο, είχε αίσιο τέλος η αναστάτωση που είχε προκληθεί στα μέσα Μαΐου όταν και έγινε η εκταφή του απουσία των συγγενών του.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας,  έγραψε σε ανάρτησή του, την οποία συνόδευσε με σχετικές φωτογραφίες: «Σήμερα μετά, από πολλές διαδικασίες και με απόφαση του ΔΣ του Δήμου Αθηναίων μεταφέραμε αγάπη και σεβασμό τα οστά του αγαπημένου μας, Στάθη Ψάλτη μαζί με την αγαπημένη του κόρη Μαρία και την μητέρα της, πρώτη σύζυγο του Στάθη, την συνάδελφο μας, Κάτια Κυβελου, στο Μαυσωλείο των Ηθοποιών στο Πρώτο Κοιμητήριο της Αθήνας.

Πλάι του πολλοί καταξιωμένοι του χώρου μας που η μνήμη τους είναι βαθιά χαραγμένη μέσα μας…Το ΣΕΗ , το ΤΑΣΕΗ και το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ πάντα κοντά στα προβλήματα των ηθοποιών.. Η πλάκα του Μαυσωλείου έχει σπάσει, ο Δήμος πρέπει να την επισκευάσει». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This