Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Βαλέρια Κουρούπη: «Με τον Νίκο έχουμε χωρίσει από τα Χριστούγεννα»

Χωριστούς δρόμους ακολουθούν, πλέον, η Βαλέρια Κουρούπη και ο Νίκος Ξύδης, όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η πρώτη.

Η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή ως Λίλη στη σειρά «Εκείνες κι Εγώ» και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και γιος της Ελένης Βιτάλη, ήταν μαζί για περίπου μια εικοσαετία. Και, όπως λέει, μεταξύ άλλων, στην εν λόγω συνέντευξη, η απόφαση πάρθηκε από κοινού.

«Με τον Νίκο όντως έχουμε χωρίσει από τα περασμένα Χριστούγεννα, διατηρώντας μια εξαιρετική σχέση. Ήρεμα και χαλαρά πήραμε την απόφαση αυτή, έπειτα από περίπου 20 χρόνια που ήμασταν μαζί, έχοντας αποκτήσει ένα υπέροχο παιδί. Ξέρεις πως είναι αυτά… Επιλέξαμε να χωρίσουμε, αλλά πάντα υπάρχουν ανάμεσά μας αλληλοεκτίμηση και σεβασμός. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου και αυτό θα είναι πάντα. Άσε που δεν πάψαμε να συνεργαζόμαστε.

Τον Σεπτέμβριο, μάλιστα, βρέθηκα στη σκηνή με την υπέροχη Ελένη Βιτάλη, τη μαμά του, που λατρεύω και με λατρεύει, στην παράσταση “Ανάμνηση Σμύρνης” που επένδυσε μουσικά εκείνος. Υπάρχει μια σχέση ζωής που δεν τελειώνει», είπε η Βαλέρια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ