Εξακολουθούν να είναι τα «Φιλαράκια» μας – Το reunion που… έριξε το Instagram!

Must Read

Τα «Φιλαράκια», μία από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς σειρές σε ολόκληρο τον κόσμο, «κλείνει» φέτος τα 25 χρόνια από την ημέρα που πρωτοβγήκε στον τηλεοπτικό «αέρα» (τον Σεπτέμβριο του 2004).

Και, παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη περάσει 15 χρόνια από το φινάλε τους, εξακολουθούν να βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις και στην αγάπη του κόσμου.

Τρανή απόδειξη αποτελεί η εξαιρετική απήχηση της selfie που ανέβασε η Κόρτνεϊ Κοξ, χτες Κυριακή 06/10, στον λογαριασμό της στο Instagram: η «Μόνικα» η «Ρέιτσελ» (Τζένιφερ Άνιστον) και ο «Τζόι» (Ματ Λε Μπλανκ), ποζάρουν παρέα σε ένα μικρό άτυπο… reunion!

«Μια σπάνια βραδιά και το αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, με την ανάρτηση της αυτή να ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια likes, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες!

Μάλιστα, στην επίμαχη αυτή φωτογραφία που ενθουσίασε τους απανταχού fans, οι δύο κυρίες ποζάρουν σχεδόν άβαφτες, με την Άνιστον να φοράει γυαλιά οράσεως!

Κι εδώ μπορείτε να εντοπίσετε κάποιες «μικροδιαφορές» ανάμεσα στο τότε και στο τώρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This