Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

H Κατερίνα Παπουτσάκη μιλάει για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της (video)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ζέτας Δούκα «Thrive» και μίλησε για μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της.

Πιο συγκεκριμένα μίλησε για την περίοδο όπου υποδυόταν την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σειρά «Έχω ένα μυστικό», τότε που αρρώστησε από τη νόσο Crohn, εξηγώντας, παράλληλα, πώς ξεπέρασε αυτή την τραυματική, για την υγεία της, περίοδο.

«Γενικά πηγαίνει κι έρχεται αυτό, έχει να κάνει κυρίως με την ψυχολογία. Αυτό προέκυψε τότε με την “Αλίκη” και το ζόρισμα αυτό που είχα υποστεί και ήταν μια τραυματική περίοδος της ζωής μου. Και όταν τελείωσε όλη αυτή η άσχημη περίοδος, σταδιακά άρχισε να φτιάχνει αυτό το πράγμα, οπότε ήταν ξεκάθαρα ψυχοσωματικό. Όταν βρεθώ σε καταστάσεις δύσκολες και στρεσογόνες, τότε ξαφνικά ξαναβγαίνει αυτό και όταν περάσει αυτή η περίοδος, μειώνεται…

Είναι κάτι που με βασανίζει και με ταλαιπωρεί και διατροφικά, γιατί δεν μπορώ να φάω ακριβώς αυτά που θα ήθελα, γιατί δεν μπορεί να το υποστηρίξει το σώμα μου, έχω πρηξίματα, πόνους κλπ…», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ