Σοφία Χατζηπαντελή: «Ανυπομονώ να ενοχληθούν οι Έλληνες τηλεθεατές»

Το μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του GNTM.

Must Read

H Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο με την διεθνή καριέρα που θα συμμετέχει στον πέμπτο κύκλο του GNTM ως Guest Coach, ανέβασε μια φωτογραφία της από τα γυρίσματα την οποία ανέβασε τόσο στο feed της όσο και σε story και έγραψε τη φράση: «Ανυπομονώ να ενοχληθούν οι Έλληνες τηλεθεατές με το πόσο αγαπώ αυτά που εκείνοι μισούν στα μοντέλα» σχηματίζοντας ταυτόχρονα με τα δάχτυλά της το σήμα της νίκης.

Η Σοφία Χατζηπαντελή που ξεχωρίζει με το εμφανισιακό της χαρακτηριστικό που είναι τα ενωμένα φρύδια, έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο bullying που έχει δεχθεί λόγω της απόφασής της να μην βγάζει τα φρύδια της και μάλιστα έχουν απειλήσει μέχρι και τη ζωή της.

Η ίδια, αγαπά τη διαφορετικότητα και την ενισχύει μέσα από το κίνημα #unibrowmovement το οποίο υποστηρίζει ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος και περήφανος για τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά ακόμη κι αν αυτά διαφέρουν από τα κοινωνικά στερεότυπα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This