Η Κύπρια Ολυμπιονίκης που έσπασε τα ταμπού και παντρεύτηκε τη… γυναίκα της ζωής της!

Must Read

Με μια κίνηση που ανατρέπει προκαταλήψεις ετών, η Κύπρια ολυμπιονίκης στη σκοποβολή Άντρη Ελευθερίου αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με τη… γυναίκα της ζωής της και επί σειρά ετών σύντροφό της Dyana Mihaela!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο γάμος, που μονοπώλησε τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης το Σαββατοκύριακο που πέρασε, έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στη Λεμεσό. Το «χρυσό» κορίτσι της σκοποβολής, όπως αποκαλούν στη Μεγαλόνησο την 35χρονη αθλήτρια, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς της φορώντας blue navy κοστούμι με μαντιλάκι στο πέτο, λευκό t-shirt και παντελόνι ίδιου χρώματος, παρουσία λιγοστών συγγενών και φίλων, οι οποίοι γνώριζαν για την πολυετή σχέση της με τη σύντροφό της.

Μάλιστα, αποκάλυψε η ίδια το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, την οποία συνόδευσε με τρυφερά στιγμιότυπα από τη δεξίωση στο πλευρό της αγαπημένης της και την υποσημείωση «Σήμερα είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου»!

Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα MyLife, η 35χρονη πρωταθλήτρια, η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, γνώρισε την καλλονή σύζυγό της Dyana Mihaela σε μία καφετέρια στη Λάρνακα, όπου είχαν βρεθεί μαζί με κοινούς φίλους. Τα… βόλια του έρωτα «λάβωσαν» τη μελαχρινή αθλήτρια και πολύ σύντομα οι δύο γυναίκες ήρθαν κοντά και έγιναν αχώριστες. Ο γάμος της Άντρης και της Dyana ήταν απλώς η επισφράγιση μιας σχέσης που τον Ιανουάριο θα μετρά ήδη τέσσερα χρόνια!

Η κορυφαία Κύπρια σκοπεύτρια, η οποία έχει ανεβάσει τη χώρα της στο υψηλότερο σημείο του βάθρου στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στην Αυστραλία, εκτός από τα προσωπικά της διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο και στα επαγγελματικά της. Στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής, που έγιναν τον περασμένο Απρίλιο στο Αλ Αΐν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο της εξασφάλισε την πρόκριση στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη ολυμπιακή πρόκριση για το Τόκιο για λογαριασμό της κυπριακής σκοποβολής!

«Είμαι πολύ χαρούμενη, ευτυχισμένη και περήφανη που τα κατάφερα τόσο σύντομα με την ολυμπιακή πρόκριση. Έφυγε ένα σημαντικό μέρος της πίεσης από πάνω μου και πλέον μπορώ να δω τη συνέχεια με πολύ καθαρό μυαλό και ηρεμία» είχε δηλώσει αμέσως μετά την επιτυχία της η 35χρονη πρωταθλήτρια.

Για την Άντρη θα είναι η τρίτη της ολυμπιακή συμμετοχή μετά τους Αγώνες του Πεκίνου το 2008 και του Ρίο το 2016. Μάλιστα, η έβδομη θέση που είχε αποσπάσει στην πρωτεύουσα της Κίνας είχε αποτελέσει για την Κύπρο την κορυφαία επίδοση γυναίκας σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This