H Kλέλια Ρένεση φωτογραφίζεται με την κόρη της στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης

Η ηθοποιός κάνει διακοπές στην υπέροχη Γαύδο.

Must Read

Η Κλέλια Ρένεση, βρίσκεται στη Γαύδο και κάνει διακοπές με την κόρη της κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ και ζώντας όσο πιο κοντά στη φύση γίνεται, ανάμεσα σε κέδρους και μπροστά στην θάλασσα του Λυβικού Πελάγους με λίγα αλλά πολύ σημαντικά αγαθά.

“Σε πεισμα των καιρων κ των σκονισμενων μυαλων , θα σε παιρνω μαζι μου στις αγριες ομορφιες της καρδιας την γης ετουτης, να σου γνωρισω πως ζουν οι ξεχασμενες ψυχες απ τον χρονο κ τη σοφια της θαλασσας κ των αρχαιων δασων .. αυτα θα σου δειχνουν παντα τον δρομο, ακομα κ οταν εγω θα πετω ψηλα! Πετα Κοραλιω μου ψηλα, πανω απ τα πρεπει και τα μη! Γενναια οπως αρμοζει στις ψυχες μας!” έγραψε στη φωτογραφία η ηθοποιός.

“Μια βολτα στα βαθια μαζι σου, εκει στον νοτο κ αλλα ασματα. Μεγαλη συγκινηση που μπορεσα να βρεθω με το παιδι μου κ την ομορφη παρεα μου στη νοτιοτερη καρδια της ευρωπης, στην νοτια ακρη του δυτικού κοσμου, στην Τρυπητη Γαυδου. Το τοπιο σεληνιακο, ακρως μαγικο, αγριο κ αξεχαστο.. υποσχομαι να επιστεψω με μια αγκαλια δωρα για τον τοπο αυτο.” @gavdosboatcruises @manosvynichakis @alekoskyranis


Η Κλέλια φωτογραφήθηκε η ίδια, η κόρη της και οι φίλοι της στην χαρακτηριστική καρέκλα που βρίσκεται τοποθετημένη σε ένα ύψωμα του νησιού και αποτελεί τοτέμ του νοτιότερου σημείου της Ευρώπης, καθώς το νησί είναι το νοτιότερο έδαφος που ανήκει στην ήπειρο.

Ανάμεσα σε άλλα η Κλέλια αναφέρθηκε στην ευλογία του να ζει στη φύση μαζί με το παιδί της αλλά αναφέρθηκε και σε ορισμένα θέματα τα οποία έπρεπε να έχουν διευθετήσει οι αρχές στο νησί.

“Ελευθερια/… να εχεις μονο τα απαραίτητα, κ να τα εκτιμας.. νερο , τροφη, σκια, δροσια . Τον τζιτζικα να σε κουφαινει.. τον αερα να σε παιζει σαν φτερο… το γκαζακι να βραζει το ρυζακι… κ τον ερωτα σου αγκαλια! 🤘❤️💕😍”

“Ειχα παρα πολλους δασκαλους στη ζωη μου. Αρχικα οπως ολοι τους γονεις μου, μετα ενα δυο φωτισμενους καθηγητες στο σχολειο, μετα τον πνευματικο μου, μετα τις βιογραφιες φωτισμενων ανθρωπων , καποια βιβλια μου, καποιες κοντινες μου σχεσεις που μου εκαναν καθρεφτη, καποια ξωτικα που κατα καιρους βρεθηκαμε στο ιδιο δασος κ αγαπηθηκαμε ψαχνοντας βατομουρα, το παιδι μου η μεγαλη μου δασκαλα,.. αλλα ο μεγαλυτερος δασκαλος μου ηταν ειναι κ θα ειναι παντα η φυση. Η μανα γη. Στην αγκαλια της μαθαινω, θεριευω , δυναμωνω, καταλαβαινω, αγαπαω! Μαθαίνω εμενα κ μεσα απο μενα τα παντα γυρω μου. Μαθαινω να μην ΑΝΤΙΔΡΩ σαν αντανακλαση, αλλα να ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ, να πηγαινω πανω απ το κυμα. Κατω απ το δεντρο μου κ φετος αδελφια , ενα μου μενει να πω. Ειμαστε ολοι παιδια του ηλιου, με ακλονητο δικαιωμα στη χαρα των αισθησεων , στη χαρα της καρδιας, στη σπληλια του ονειρου.. εκει που να εισαι απλα εσυ χωρις κατοπτρα ειναι το αναμενομενο κ οτιδηποτε παραπανω η φυση στο ξερναει στα μουτρα. ξεγυμνωθείτε απ τα περιττα , κρατηστε το υφασμα που κανει την καρδια να μελωνει, βρειτε την δροσια της γλυκας κ ησυχαστε. Φτου ξελευθερια για ολους που λεει κ ο φιλος μου ο Χαινης❤️💕
“Ειναι 8 Αυγουστου στο νησι της Γαυδου κ κλιμάκιο του Δημου Γαυδου θεωρησε σωστο να ερθει να κλεισει κ την δευτερη βρυση νερου που υπηρχε για τους κατασκηνωτες του Σαρακηνικου ..(μη φανταστειτε πολυτελειες, ενα βρυσακι να ξεπλενεις τα παιδια απ τ αλατια) . Οταν τους ρωτησα γιατι το κανουν αυτο στη μεση του Αυγουστου κ ενω ολοι εχουμε στηριχθεί σ αυτο το βρυσακι κ φερνουμε τα παιδια μας εδω, αυτοι μου απαντησαν πως η Γαυδος δεν εχει νερο κ δεν μπορει να προσφερει δωρεαν νερο στους κατασκηνωτες. Οταν τους ειπα, με χαρα να πληρωσω κ να ενισχύσω κ γω μια κατασταση(οντας νησιωτισσα ξερω τι παει να πει ελλειψη νερου) ,που ειναι η ντουζιερα, μου υπεδειξαν μια ενα χιλιομετρο μακρια!!! Οταν τους ειπα πως τα παιδια δεν μπορουν να περπατανε τοση ωρα μεσα στο λιοπύρι του Λιβυκου για να ξεπλυνουν το σωματακι τους, μου απαντησαν πως θα φτιαξουν κ δω ντουζιερες με κερματα. Ποτε; Ρωτησα! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ μου απαντησαν.
Πως γινεται ν αγαπας κ να στηρίζεις εναν τοπο, κ να σ αφηνουν τοσο εκτεθειμένο..
πως γινεται να μην υπαρχει μεριμνα απ τις αρχες για μια φρονιμη λυση προς ολες τις κατευθύνσεις πριν φτασουμε στη μεση αυγουστου με την παραλια του Σαρακηνικου γεματη οικογενειες κ παιδια.. Υγ/ ειναι πολιτικη μου σταση κ θεση να στηριζω τη Μεθόριο κ τους ανθρωπους της.. σε καλο να μου βγει..”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This