H Nτέμι Μουρ «έδωσε» τον άνδρα που τη βίασε στα 15 της και είναι Έλληνας μετανάστης

Must Read

Το όνομα του άνδρα στον οποίο την πούλησε η μητέρα της για να τη βιάσει στα 15 της αποκαλύπτει η Ντέμι Μουρ, προκαλώντας πολλαπλά σοκ, καθώς πρόκειται για Έλληνα ο οποίος είχε μεταναστεύσει στις ΗΠΑ, όπου πραγματοποίησε το «αμερικανικό όνειρο» κάνοντας περιουσία.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του διάσημου κλαμπ La Cage aux Folles στο Λος Άντζελες Βασίλη «Βαλ» Δούμα, ο οποίος γεννήθηκε στην Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει η βρετανική «Sun», βασισμένη στην αυτοβιογραφία της 56χρονης σταρ του Χόλιγουντ.

Έλληνας μετανάστης

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” ο Δούμας απέκτησε χρήματα χάρη στο κλαμπ του, το οποίο έγινε ένα από τα πλέον δημοφιλή της πόλης, και πέθανε το 1997, σε ηλικία 68 ετών. Ήταν παντρεμένος και είχε παιδιά στα τέλη της δεκαετίας του ’70, όταν συνάντησε τη Βιρτζίνια Κινγκ, μητέρα της Μουρ. Ο 48χρονος τότε ομογενής πήγαινε τη Βιρτζίνια σε πανάκριβα εστιατόρια, όπως το Mirabelle, και σύντομα άρχισε να εμφανίζεται έξω από το σχολείο της 15χρονης τότε Ντέμι Μουρ.

Όταν μια βραδιά η Μουρ επέστρεψε στο σπίτι της, βρήκε τον Δούμα να την περιμένει, καθώς η μητέρα της τού είχε δώσει τα κλειδιά. «Πώς είναι να σε πη@@@ε για 455 ευρώ;» της είπε αφού τη βίασε, σύμφωνα με την ηθοποιό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This