O Nίκος Καρβέλας ποζάρει με βαμμένα νύχια, μολύβι ματιών και γυναικεία τσάντα αγκαλιά με την κόρη του

«Ο μπαμπάς έχει γούστο» έγραψε η Σοφία στο Instagram.

Must Read

O Nίκος Καρβέλας, έβγαλε μια φωτογραφία μαζί με την κόρη του Σοφία χθες το βράδυ στην οποία κρατάει στον ώμο την chain bag της, φοράει μολύβι ματιών και έχει βαμμένα μαύρα τα νύχια του, υιοθετώντας έτσι ένα punk στυλ το οποίο άλλωστε τον χαρακτηρίζει.

O Nίκος Καρβέλας με την Άννα Βίσση και τα εγγόνια του Νέστορα και Νίκο, βρέθηκαν χθες το βράδυ στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας στο πλαίσιο του Europa Conference League.

Η Σοφία Καρβέλα που βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές, φωτογραφήθηκε μαζί του αγκαλιά και συνόδευσε την εικόνα με τη λεζάντα: “O μπαμπάς έχει γούστο”.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This