Ούτε η… mama του δεν θα αναγνώριζε τον Sin Boy στην πρώτη του εμφάνιση (video)

Must Read

Ο Sin Boy εκτοξεύτηκε στην κορυφή των ελληνικών charts με μεγάλο ντόρο και με άλλο τόσο, ξαφνικά εξαφανίστηκε και επανεμφανίστηκε ως Lil Jesus.

Αφού έκανε πόλεμο σε πολιτικούς, Illuminati, και σε δισκογραφικές, μας έκανε να αναρωτιόμαστε αν η δόξα της διασημότητας τον τρέλανε εντελώς ή αν όλο αυτό ήταν ένα επικοινωνιακό παιχνίδι για να πλασάρει τον εαυτό του ως κάτι διαφορετικό.

Το άτακτο αγόρι έμοιαζε πολύ διαφορετικό στα πρώτα του βήματα, χαμογελαστός και ευδιάθετος και με ελάχιστα τατουάζ, μπήκε με τη βοήθεια του STAN πρώτη φορά σε επαγγελματικό στούντιο για ηχογράφηση.

Δείτε τον στην πρώτη του ηχογράφηση: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This