Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να καλύψετε σύντομα τις καινούργιες επαγγελματικές ανάγκες σας. Αποφύγετε να βρίσκεστε με άτομα που είναι αρνητικά και σας επηρεάζουν ψυχολογικά. Μην επιδιώξετε να μπείτε σε συζητήσεις, όταν δεν ξέρετε πού μπορεί να σας οδηγήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να διευθετήσετε τις κοινωνικές δραστηριότητές της. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που μπορούν να αποδώσουν άμεσα. Μην επιτρέψετε σε κακόβουλους ανθρώπους να σας φοβίσουν για το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν σκεφτείτε πρακτικά, θα δείτε ότι όσα έχουν συμβεί ίσως είναι για το καλό σας. Δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα για να υποδεχθείτε τον σύντροφό σας. Εκτιμήστε σωστά τους ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οργανώστε τον χρόνο σας με τέτοιο τρόπο ώστε να ασχοληθείτε με πράγματα που να σας ενθουσιάζουν. Επιδιώξτε να λύσετε μια παρεξήγηση με έναν συνεργάτη σας. Μην εμπλέκεστε σε συζητήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ: Οταν νιώθετε έντονα την πίεση της καθημερινότητας, επιστρατεύστε το χιούμορ σας, που σας σώζει και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η ενέργεια που έχετε θα κάνει θαύματα στη διάθεσή σας, αν τη διοχετεύσετε σε δημιουργικές ασχολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποδεχθείτε επαγγελματικές προτάσεις που θα σας ανοίξουν καινούργιες προοπτικές. Δείξτε την εκτίμησή σας σε εκείνα τα άτομα που την αξίζουν και όχι σε όλους. Οι σαφείς διακανονισμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον σκοπό σας.

ΖΥΓΟΣ: Για το μόνο που σας κατηγορεί ο σύντροφός σας είναι οι ξαφνικές αλλαγές στη διάθεσή σας, που συμπαρασύρουν κι εκείνον. Κρατήστε στη σχέση σας μόνο ότι αρέσει και στους δυο σας και απαλλαγείτε από συμπεριφορές που δεν λειτουργούν πια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να φανείτε πιο διαλλακτικοί με συνεργάτες σας που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Κάντε πράξη τα πιο τρελά σας όνειρα με τη βοήθεια της διαίσθησής σας. Αν πλήττετε με την επαγγελματική σας ζωή, μην το λέτε απλώς, αλλάξτε την.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιες φορές η ακραία συμπεριφορά σας φτάνει τους άλλους σε οριακό σημείο. Φροντίστε να γνωρίζετε καλά τα δεδομένα πριν κάνετε οποιαδήποτε βαρυσήμαντη δήλωση. Μην καταπιέζετε τους συνεργάτες σας με υπερβολικές απαιτήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας. Μην επιτρέπετε σε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος να σας πνίγουν, όσο και αν τα αγαπάτε. Κινηθείτε ευέλικτα και με διπλωματία για να αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέσα από συζητήσεις θα κατοχυρώστε τα κεκτημένα σας. Επειδή πιστεύετε ότι δίνετε περισσότερα, μην απαιτείτε ανταλλάγματα από τους γύρω σας. Πρώτα πάρτε πρωτοβουλίες για σοβαρά θέματα και μετά δώστε τα για διεκπεραίωση στους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να είστε όλοι ωφελημένοι αξιοποιήστε τις ικανότητές σας αλλά και τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. Μην είστε απαιτητικοί από τις σχέσεις σας, αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς για να διαμορφωθεί μια κατάσταση που θα σας αρέσει σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This