Γιατί η Κόνι Μεταξά έχει γίνει «δημότισσα» Βουκουρεστίου

Η Μεταξά έχει κάνει...Παγκράτι - Κολιάτσου το δρομολόγιο Ελλάδα- Ρουμανία για τα μάτια του πολίστα της καρδιάς της

Must Read

Η μοναχοκόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά το τελευταίο διάστημα βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι και πηγαινοέρχεται στη Ρουμανία, ώστε να μπορεί να βλέπει τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ηθοποιός και τραγουδίστρια εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με τον διεθνή πολίστα Μάριο Καπότση και διατηρεί μαζί του μια σχέση από απόσταση, αφού εκείνος ζει μακριά, καθώς ανήκει στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ρουμανίας Στεάουα Βουκουρεστίου.

Πετάει, λοιπόν, στα σύννεφα η performer από έρωτα, πετάει όμως και στην κυριολεξία, αφού σχεδόν κάθε Κυριακή, αμέσως μόλις ολοκληρώσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στο «Fantasia», όπου εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μπαίνει στο αεροπλάνο και… προσγειώνεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Και μπορεί αυτή τη φορά η Κόνι να έχει αποφασίσει να προστατεύσει την προσωπική της ζωή από τη δημοσιότητα και να μη μιλάει για τη νέα σχέση της ούτε να δημοσιεύει κοινά στιγμιότυπα με τον καλό της, αλλά κάποιες φωτογραφίες της σε σόλο πόζες στη ρουμανική πρωτεύουσα τις ανεβάζει στον ινσταγκραμικό λογαριασμό της κάθε φορά που τον επισκέπτεται. Και μαντέψτε ποιος έχει τον ρόλο του φωτογράφου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This