Η Σοφία Αλιμπέρτη ποζάρει με τους δυο γιους της στην έκθεση φωτογραφίας του Μιχαήλ Άγγελου

Must Read

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αποκτήσει από το γάμο της με το Γιάννη Πάριο δυο γιους, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Νικόλα οι οποίοι και οι δυο ασχολούνται με καλλιτεχνικές δουλειές. Ο Μιχαήλ Άγγελος με τη φωτογραφία και ο Νικόλας, γνωστός και ως Good Job Nicky με το τραγούδι.

Μπορεί η ηθοποιός να έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απέχει από την κοσμική ζωή, όμως πάντοτε δίνει το παρών σε εκδηλώσεις που αφορούν τα δρώμενα των παιδιών της. ‘Ετσι, την είδαμε να ποζάρει χαμογελαστή, αγκαλιά και με τους δυο τους γιους στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Μιχαήλ Άγγελου Βαρθακούρη που φιλοξενείται στο Art Space Studio 265 στην Πάρο κι ο γενικός τίτλος της είναι ONIrON.

Στην έκθεση του Μιχαήλ Άγγελου βρέθηκε και ο αδερφός του Νικόλας Βαρθακούρης που κάνει καριέρα με το ψευδώνυμο Good Job Nicky στη μουσική. Μάλιστα μοιράστηκε φωτογραφίες με τη μητέρα και τον αδερφό του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τις συνόδευσε με τη λεζάντα “Οικογένεια”.

 


«Έχω συγκλονιστική σχέση με τους γιους μου. Ήθελα να μεγαλώσω άντρες. Όταν έμεινα έγκυος ένιωσα πως είναι τιμή μου που θα γεννήσω τα παιδιά μου, αλλά δεν είναι δικά μου. Τα παιδιά μου ανήκουν στον εαυτό τους και αποφάσισα να “φύγω” για να τους δώσω χώρο να αναπτυχθούν», είχε δηλώσει η Σοφία Αλιμπέρτη στις κάμερες σε προηγούμενη έκθεση φωτογραφίας του Μιχαήλ Βαρθακούρη.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This