Τζούλια Νόβα για τον ρατσισμό που έχει δεχθεί: «Έλεγε ότι είμαι από την Ουκρανία, άρα ελευθέρων ηθών »

Θυμάται πόσο ρατσιστικά την είχε αντιμετωπίσει η μητέρα ενός αγοριού που πήγαιναν μαζί στο σχολείο.

Must Read

Η Τζούλια Νόβα, παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ένα και μοναδικό περιστατικό ρατσισμού που δέχθηκε από μια μητέρα ενός παιδικού της έρωτα, όμως της έχει μείνει αξέχαστο.

Μπορεί πλέον η Τζούλια Νόβα να έχει γίνει σύζυγος και μητέρα και να έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν όμως θυμάται πόσο ρατσιστικά την είχε αντιμετωπίσει η μητέρα ενός αγοριού που πήγαιναν μαζί στο σχολείο.

Υπήρξαν περιπτώσεις όπου αισθάνθηκες «ξένη»;

“Μόνο μία φορά, από μια μάνα. Τη μητέρα αυτού του αγοριού που με βοήθησε να μάθω Ελληνικά. Ήταν το αγόρι μου. Η μητέρα του, λοιπόν, δεν με ήθελε καθόλου. Έλεγε ότι είμαι από την Ουκρανία, άρα ελευθερίων ηθών. Και το έλεγε για ένα κορίτσι 14 ετών! Έκανε τα πάντα για να μας χωρίσει, μέχρι που τον κλείδωνε σπίτι. Εμείς ήμασταν μικρά παιδιά και ευτυχώς ερχόταν στο σχολείο, όπου ήμασταν αχώριστοι. Ήταν ένας παιδικός έρωτας.” είπε το μοντέλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This