Προσγειώθηκε στη Μύκονο και απογείωσε το… ηθικό των λουόμενων! (video)

Must Read

Ακόμη μια ημέρα πέρασε, ακόμη μια… εκρηκτική παρουσία αναστάτωσε τους λουόμενους στην Ψαρρού (το τι έχουν τραβήξει φέτος οι «άμοιροι», δε λέγεται)!

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά μιας… πληθωρικής τουρίστριας από την Ρωσία, η οποία κατάφερε να γίνει «το πρόσωπο της ημέρας», αλλά όχι μόνο για τα κάλλη της, τα οποία μόλις και μετά βίας κάλυπτε το μπικίνι της.

Η αλήθεια είναι πως τα βλέμματα των παρευρισκόμενων κέντρισε και το μοτίβο που στόλιζε το μαγιό της, το οποίο παρέπεμπε στον περίφημο αρχαιοελληνικό μαίανδρο!

Αυτό (σε συνδυασμό και με το τατουάζ που στόλιζε τους… ζουμερούς γλουτούς της), ήταν υπεραρκετό για να ανυψωθεί το… ηθικό τους, καθώς ένιωσαν υπερήφανοι ως Έλληνες!

Πάρτε μά… εεε… μια γεύση από τις βουτιές της Ρωσίδας που αναστάτωσε την Ψαρρού, σε ένα ακόμη «διεισδυτικό» βίντεο του Mykonos Live TV:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This