Ασημίνα του Master Chef: Οι ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκε και το μυστικό που τη συγκλόνισε (video)

Must Read

Η Ασημίνα Ουστάλλι ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Τρίτης και έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις για την ζωή της. Μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την οικογένειά της, τον θάνατο της βιολογικής της μητέρας και τον ρατσισμό που έχει δεχτεί.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef εκμυστηρεύτηκε πώς μέχρι τα 16 της χρόνια θεωρούσε ότι η βιολογική της μητέρα ήταν η μητριά της! Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να την αποκαλεί «μαμά» και μετά την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού.

«Πριν γίνω δύο χρονών έχασα τη βιολογική μου μητέρα, την οποία δεν θυμάμαι καθόλου. Μόνο από περιγραφές και από τη μοναδική φωτογραφία που έχουμε, την οποία προσπαθούσα όταν έμενα με τους γονείς μου να μην την είχα σε εμφανές σημείο, γιατί ο πατέρας μου κάθε φορά που την κοίταζε στενοχωριόταν. Έτσι, την είχα στο παιδικό μου ημερολόγιο», εξομολογείται η Ασημίνα.

Συνεχίζει με την περιγραφή του ατυχήματος που είχε η μητέρα της, εξαιτίας του οποίου πέθανε: «Στο χωριό που είχαν μεγαλώσει οι γονείς μου ήταν ελεύθερα τα άλογα. Ήθελε να πάει να το πάρει από το χωράφι που το είχαν αφήσει και για κακή της τύχη το άλογο ήταν πάρα πολύ άγριο, δεν έπρεπε να ανέβει σε αυτό. Η μητέρα μου, σαν ξεροκέφαλη που ήταν, το πήρε και χτύπησε πίσω στο κεφάλι σε μία πέτρα και το άλογο την έσυρε κάποια μέτρα. Την είχε βρει ο παππούς μου σε τραγική κατάσταση…».

Έτσι ανακάλυψε το μυστικό: «Έτυχε στα 16 μου να γυρνάω από το σχολείο και ήταν η μέρα που είχε πεθάνει η βιολογική μου μητέρα και άκουσα τη μητέρα μου και τη θεία μου να μιλάνε για έναν θάνατο και να λένε “πώς θα το πούμε στην Ασημίνα” και λέω “ποια Ασημίνα; ποιος θάνατος;”. Όταν μπήκα μέσα στο δωμάτιο, μου τα είπε η μητέρα μου και δεν ήμουν και τόσο ψύχραιμη. Θύμωσα, έφυγα από το σπίτι και έμενε στην ξαδέρφη μου, αλλά στη συνέχεια, όσο μου μιλούσαν, καταλάβαινα ότι δεν ήθελαν να μου το κρύψουν, απλά θα μου το έλεγαν όταν θα μεγάλωνα πιο πολύ». 

Αυτό είναι το συγκλονιστικό βίντεο της ιστορίας της:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Bv20Bp_NIJk

Πέρα από τις αποκαλύψεις της παιδικής της ηλικίας μας αναφέρει τον ρατσισμό που δέχτηκε στην ενήλικη ζωή της: «Έχω δεχτεί έντονο ρατσισμό στη δουλειά, λόγω της αλβανικής καταγωγής μου. Συνάδελφος μου, μού είπε “Άντε παλιόαλβανίδα που νομίζεις ότι είσαι και όμορφη και καλύτερη από μένα”».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=220&v=33XHWgZfqos

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This