Δήμητρα Κατσαφάδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάρρηξη του καταστήματός της

Η λεία των ληστών ήταν 500 κρέμες.

Must Read

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, έπεσε θύμα διάρρηξης, καθώς την Τετάρτη 30 Αυγούστου άγνωστοι λήστεψαν το κατάστημά της στο Περιστέρι, σπάζοντας τη βιτρίνα και κλέβοντας περίπου 500 κρέμες που υπήρχαν στο ψυγείο.

Μία ημέρα αργότερα, η Δήμητρα Κατσαφάδου, μίλησε στην εκπομπή Live News, τονίζοντας τα εξής:

«Μπήκανε μέσα στοχευμένα, άνοιξαν και τα δύο τα ψυγεία και βεβηλώσανε τον χώρο. Με πολύ μεγάλη πέτρα σπάσανε την τζαμαρία και επιτόπου πάνω στα γυαλιά πατάγανε όπως φαίνεται και από την οθόνη και γρήγορα με μαύρη τσάντα σαν των σκουπιδιών βάζανε μέσα τις καλύτερες κρέμες. Αυτό μου έκανε εντύπωση, πώς πήγανε στοχευμένα στο πιο ακριβό υλικό», δήλωσε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Κάνανε πλιάτσικο, δηλαδή μπήκανε τέσσερις και κάτι και μέσα σε πέντε λεπτά είχανε μαζέψει όλο το ψυγείο που οι κρέμες μου φυλάσσονται εκεί και μέχρι στιγμής η απογραφή δείχνει ότι είναι πάνω από 500 τεμάχια που πήρανε. Επειδή οι κρέμες μου αποτελούνται από καλά υλικά, η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη οικονομικά. Ήταν τόσο γρήγορες οι κινήσεις από το σπάσιμο της τζαμαρίας μέχρι να βουτήξουν θα έλεγα όλες τις κρέμες που ήτανε ταχυδακτυλουργικά. Τώρα να τις μεταπουλήσουν; Δεν γνωρίζω. Να είναι κάτι από ανταγωνιστική εταιρεία; Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι τόσο κακές οι προθέσεις του κόσμου» συμπλήρωσε η επιχειρηματίας.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This