Η αποστομωτική απάντηση της Κατερίνας Γερονικολού για τη συνεργασία Λασκαράκη-Τσιμιτσέλη

Τι απάντησε για την συνεργασία του νυν συντρόφου της με την πρώην σύζυγό του;

Must Read

Η Κατερίνα Γερονικολού, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” ρωτήθηκε για την επικείμενη συνεργασία του συντρόφου της με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη. 

Η ηθοποιός, εκτός αυτού, απάντησε και για το ενδεχόμενο μιας εκπομπής από κοινού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάτι τέτοιο δεν θα τους ταίριαζε καθώς οι δυο τους αισθάνονται αμηχανία μπροστά στην κάμερα.

Όσον αφορά στην συνεργασία του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την πρώην σύντροφό του στη νέα σειρά του Mega “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη” η νυν σύντροφο του Κατερίνα Γερονικολού, σχολίασε:

“Έχουν ένα παιδί και το μεγαλώνουν μαζί. Δηλαδή, θεωρώ ότι είναι πολύ μεγαλύτερη επαφή και η συνεργασία σε κάτι τέτοιο παρά σε μια σειρά. Οπότε, θεωρώ δεδομένο ότι οφείλουν να έχουν καλή σχέση και συνεργασία και απλά τώρα προέκυψε και κάτι επαγγελματικό. Οπότε δεν συζητήσαμε κάτι. Είναι μέσα στη ζωή του η πρώην γυναίκα του γιατί έχουν μαζί ένα παιδάκι”. 


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This