Κώστας Αλιμπέρτης: Ο αδερφός της Σοφίας Αλιμπέρτη είναι επιχειρηματίας στην Πάρο

Βρίσκετε ότι μοιάζουν;

Must Read

Η Σοφία Αλιμπέρτη τα τελευταία χρόνια, έχει επιλέξει να μένει μόνιμα στην Πάρο, όπου και διατηρεί δικές της επιχειρήσεις. Η 56χρονη ηθοποιός γεννήθηκε στην Κέρκυρα, μετακόμισε στην Αθήνα, όπου και έκανε καριέρα με συμμετοχή σε βιντεοταινίες, διαφημίσεις και σήριαλ ενώ ασχολήθηκε και με την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών.

Στην προσωπική της ζωή, η Σοφία Αλιμπέρτη είχε σχέση στις αρχές της δεκαετίας του 80 με τον Άγγελο Διονυσίου. Με τον σύζυγό της, Γιάννη Πάριο, παντρεύτηκαν το 1986, χώρισαν το 1998 και απέκτησαν δυο παιδιά τον Μιχαήλ-Άγγελο και το Νικόλα Βαρθακούρη. Το 2010 ήταν ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Παρθένη ενώ το 2013, έγινε ζευγάρι με τον Μάνο Κουτσοφιό.

Πλέον η Σοφία Αλιμπέρτη, διαθέτει ένα cafe bar το Amelie Stories στη Νάουσα ενώ είναι ιδιοκτήτρια και του ξενοδοχείου Mar Azul Resort στον Άγιο Φωκά Παροικιάς. Η Σοφία Αλιμπέρτη, έχει έναν αδερφό τον Κώστα Aλιμπέρτη ο οποίος είναι επίσης επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτης του cafe bar Amelie Stories ενώ διαθέτει και ένα pizza bar το La Zuca.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This