Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Θα ήθελα να ήμουν κριτής στο GNTM»

Τη γνώμη της για το reality μόδας μοιράστηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Must Read

H Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την επιθυμία της να συμμετάσχει στο reality μόδας GNTM έχοντας το ρόλο της κριτή.

Επίσης σχολίασε την κριτική επιτροπή ενώ αποκάλυψε και ποια ήταν η υποψήφια την οποία ξεχώρισε από την χθεσινή πρώτη οντισιόν.

«Θα ήθελα να ήμουν κριτής και νομίζω ότι θα ήμουν σωστή. Δεν έχω λόγο να τους πω ψέματα», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε επίσης ότι θαυμάζει τις γυναίκες που συμμετέχουν στο show και ξεχώρισε ιδιαίτερα την 47χρονη γυναίκα που τα πρωινά πηγαίνει στο σχολείο και τα βράδια εργάζεται σε απορριμματοφόρο στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Χαλανδρίου.

«Εγώ θα έλεγα μπράβο της, αφού μπορεί να τα κάνει όλα αυτά. Η ομορφιά δεν έχει ηλικία, αρκεί να είναι φυσική. Τα πειράγματα δεν μου αρέσουν», δήλωσε.

Όπως εξιστόρησε η 47χρονη υποψήφια του GNTM, σε μικρή ηλικία έφυγε από το σπίτι της, προκειμένου να γλιτώσει από την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της, αλλά δυστυχώς παντρεύτηκε έναν σύζυγο επίσης κακοποιητικό  με αποτέλεσμα να χωρίσει και να μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This