Η κόρη της Σοφίας Βόσσου απαντά για τον αρραβώνα της με τον κρατούμενο Δημάκη: «Δεν ζήτησα τις συμβουλές σας»

Τι απαντά η Ερασμία Μάνου στα επικριτικά σχόλια για τον αρραβώνα της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη στις φυλακές Κορυδαλλού

Must Read

Η αποκάλυψη της κόρης της Σοφίας Βόσσου ότι αντάλλαξε βέρες με τον κρατούμενο  Βασίλη Δημάκη στις φυλακές Κορυδαλλού προκάλεσε έκπληξη.

Η είδηση προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να σχολιάζουν αρνητικά την επιλογή της να αρραβωνιαστεί με τον επονομαζόμενο «ληστή με το καλάσνικοφ», που κρατείται στις Φυλακές Κορυδαλλού και έχει καταδικαστεί σε ποινές κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. 

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψή της στην εκπομπή «Ηappy Day», η Ερασμία Μάνου, απάντησε στα αρνητικά σχόλια τονίζοντας ότι δεν ζήτησε συμβουλές και ευχές από κανέναν:

«Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους σας για τη στήριξη και την αγάπη. Οι κοινωνίες θα αλλάξουν μόνο από ανθρώπους σαν εσάς που μπήκατε στον κόπο να στείλετε ένα μήνυμα αγάπης, γνωστούς και αγνώστους. Σαν όλους εσάς που έχετε μάθει να ζείτε κάθε στιγμή όπως της αξίζει, σαν όλους εσάς που βλέπετε το φως στο σκοτάδι, σαν όλους εσάς που νιώθετε και ενσυναισθάνεστε» έγραψε και πρόσθεσε:

«Βλέπετε, στη ζωή μου ακολουθούσα πάντα την καρδιά και το ένστικτο μου και αυτή τη φορά συμβαδίζουν χέρι – χέρι . Δεν ζήτησα συμβουλές, ούτε ευχές από κανέναν, θέλησα μόνο να ακουστεί η αλήθεια μου, η αλήθεια μας. Όσοι τρομάζουν με την αλήθεια δικό τους πρόβλημα! Ο Βασίλης, εγώ και ο κοινός μας κύκλος λατρεμένων ανθρώπων, χαμογελάμε καθημερινά, νιώθουμε ευλογημένοι και ονειρευόμαστε το παρακάτω μας με αγάπη και συντροφικότητα. Δύσκολες λέξεις αλλά δεν πειράζει…» σημείωσε η κόρη της Σοφίας Βόσσου η οποία ήταν παρούσα στους αρραβώνες.

«Εύχομαι αυτή η ιστορία να γίνει η αφορμή να τις κατανοήσουν κάποιοι, άλλοι να τις τολμήσουν χωρίς φόβο κι άλλοι να καταλάβουν πως μεγαλύτερη υπερηφάνεια από το να λέγεσαι άνθρωπος και να μπορείς να αγαπάς ειλικρινά και ξάστερα κόντρα στα πάντα σχεδόν, δεν υπάρχει! Σας ευχαριστώ θερμά όλους και πάλι. Στέλνω αγάπη και αγκαλιά…» κατέληξε στην ανάρτησή της η Ερασμία Μάνου.

Δείτε επίσης: Ερασμία Μάνου: Η κόρη της Βόσσου αρραβωνιάστηκε στις φυλακές τον κρατούμενο, Βασίλη Δημάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This