Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ανέβασε φωτογραφίες μέσα από την κλινική αποκατάστασης

Κι εμείς ακόμα μια φορά θαυμάσαμε τη δύναμή της.

Must Read

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μπορεί να έχει επανέλθει σε μεγάλο βαθμό στην καθημερινότητά της και να κάνει δημόσιες εμφανίσεις έχοντας βγάλει την προστατευτική μάσκα την οποία φορούσε τον πρώτο καιρό μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, όμως η θεραπείες αποκατάστασης του προσώπου και του σώματός της συνεχίζονται.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν αφήνει στην αφάνεια αυτό το κομμάτι της ζωής της και έτσι το βράδυ της Πέμπτης ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο στα οποία βρίσκεται στην κλινική αποκατάστασης μαζί με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της που περιποιούνται τα εγκαύματά της.

Στη λεζάντα έγραψε: «Δεν πιστεύω να σας κακόμαθα και να με βαρεθήκατε με την μπλε πόδια.. Πάντα θα σας δείχνω και την άλλη πλευρά, που είναι και πιο αληθινή.. και μέρος της ζωής μου. Η αποκατάσταση συνεχίζεται, με τους γιατρούς στο πλευρό μου και με εμένα να μην εγκαταλείπω. Ευχαριστώ τον υπέροχο γιατρό μου Dr. Γιάννης Γκούρας και το προσωπικό του. Καθώς και την κλινική #therapisgeneralhospital για την φροντίδα και την ευγένεια τους. Εις το επανιδείν»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This