Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η τηλεόραση είναι ρουφήχτρα, σε τρώει κανονικά και με το νόμο»

Must Read

Τα τηλεοπτικά δρώμενα και όχι μόνο σχολίασε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είχα ικανότητα λόγου, επικοινωνίας και κουλτούρα …κάτι το οποίο θα μπορούσε να μου δημιουργήσει μια υπεροψία, που θα σήμαινε ότι σε 8 μήνες θα είχα εξαφανιστεί, γιατί η τηλεόραση θέλει μια πραγματική οικειότητα και όχι προσποιητή» είπε αρχικά ο παρουσιαστής, ερωτώμενος για τις πρώτες του μέρες μπροστά στις κάμερες.

Σχολιάζοντας τους νέους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και τα λάθη που εκτιμά ο ίδιος πως κάνουν, είπε πως είναι η υπεροψία που αποκτούν από τη δύναμη, το δημόσιο βήμα που τους δίνει η τηλεόραση. «Είμαστε καθημερινοί απλοί άνθρωποι. Ποτέ μου δεν ένιωσα διαφορετικός» τόνισε και σε άλλο σημείο είπε: «Η τηλεόραση είναι ρουφήχτρα, ρουφάει τα πάντα, σε τρώει κανονικά και με το νόμο. Η τηλεόραση ποτέ δεν είναι αθώα. Έχοντας την εξουσία διαμόρφωσης γνώμης είναι ένα όπλο».

«Δεν έχω ζηλέψει καμία εκπομπή»

Ο παρουσιαστής είπε πως λόγω της συμμετοχής του στην εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, στο σπίτι του παρακολουθεί πολλά πράγματα προκειμένου να διαμορφώσει μια άποψη, «ώστε έαν προκύψει κάποιο θέμα, να μην είμαι μόνο θεωρητικός αλλά και πρακτικός».

Αποκαλύπτει πως δεν έχει ζηλέψει καμία εκπομπή καθώς τα έχει παρουσιάσει όλα, ωστόσο υπάρχουν εκπομπές που θαυμάζει. «Θαυμάζω την εκπομπή «Τα Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά και «Το Μουσικό Κουτί» του Νίκου Πορτοκάλογλου» προσέθεσε.

«Εκτιμώ πολύ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τον εκτιμώ ως παρουσιαστή “των πάντων”, είναι παντός καιρού» δήλωσε και κατέληξε μιλώντας σχετικά με τη φετινή παρουσία της Δούκισσας Νομικού στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα: «δεν υπήρχε λόγος να πάρει θέση σε αυτόν τον δύσκολο ανταγωνισμό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This