Super Κική: «Κατά 99,9% πάσχω από βαριά κατάθλιψη…»

«Εμένα το πρόβλημα μου είναι η ανθρωπότητα, το πόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος ή πόσο κακός»

Must Read

Η Super Κική, κατά κόσμον Κική Λιτσάκη, δεν έχει κρύψει την πολυετή ψυχοθεραπεία της και μάλιστα μιλάει για αυτήν, καθώς και για την προσωπική της ζωή και τα συναισθήματα της μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Αυτή τη φορά με νέα της ανάρτηση ανέφερε ότι «99,9 τοις εκατό πάσχει από βαριά κατάθλιψη» και μάλιστα ενδέχεται να της χορηγηθεί και αγωγή.

«Σήμερα θα πάω για τρίτη φορά στη ζωή μου στον ψυχίατρο. Η τελευταία φορά που πήγα ήταν στα 21. Είχα βγει κομπλέ όσες φορές είχα πάει. Αυτή τη φορά όμως, που μίλησα και με τον ψυχοθεραπευτή μου, 99,9 τοις εκατό πάσχω από βαριά κατάθλιψη. Δεν πολυφαίνεται γιατί έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία στη ζωή μου οπότε κάπως “μπαλώνεται” με το λέγειν, γιατί κάνω τον άλλον να νομίζει ότι είμαι καλά.

Ξέρω ότι μάλλον θα χρειαστεί αγωγή δεν είναι σίγουρο κιόλας, αλλά λογικά ναι. Παρόλα αυτά, χαίρομαι γιατί έχω κάνει την κίνηση έχω σκάσει και θέλω να φύγει όλο αυτό το πράγμα από πάνω μου. Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, δεν το λέω για να μου πεις μπράβο, αλλά για να το κάνεις και εσύ» ανέφερε στο πρώτο της story.

Και στο δεύτερο κατά σειρά βίντεο λέει:

«Έχω περάσει διάφορες δοκιμασίες στη ζωή μου, αλλά τα τελευταία 2μιση χρόνια είναι πολύ διαφορετική, τώρα δεν ελέγχεται, πολλή πληροφορία, πολύ καριο…, πάρα πολύ καριο… Μάλλον είμαι πολύ καλή για αυτόν τον κόσμο, μπορεί να ακουστεί περίεργο αλλά έτσι θεωρώ εγώ. Με έπνιξε αυτό, νιώθω ότι είμαι κάτω από μία ταφόπλακα και υποφέρω.

Εμένα το πρόβλημα μου είναι η ανθρωπότητα, το πόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος ή πόσο κακός, είτε από μηνύματα, είτε από κοντινούς μου, είτε από περαστικούς, εμένα αυτό με φθείρει. Δεν το χωράει το μυαλό μου, δεν διανοούμαι πόσο κακός μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος. Γι’ αυτό όταν λυπάμαι, λυπάμαι επί δέκα και όταν χαίρομαι, χαίρομαι πολύ λιγότερο από όσο ένας κανονικός άνθρωπος. Η αγωγή δεν είναι κακό πράγμα, επιστήμονες άνθρωποι την έχουν βγάλει».

https://www.youtube.com/watch?v=rIIFRr5pQHc

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This