Και δεύτερο transgender μοντέλο στις οντισιόν του GNTM-Ο προβληματισμός των κριτών

Τι ήταν αυτό που έκανε την κριτική επιτροπή να μην δώσει τέσσερα ναι στην Ελένη;

Must Read

Mετά την Έβελυν, το transgender μοντέλο που είδαμε στο προχθεσινό επεισόδιο του GNTM, άλλο ένα transgender άτομο, πέρασε στο χθεσινό επεισόδιο του reality μόδας, η Ελένη. 

Η Ελένη, γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα μικρό χωριό έξω από τα Γιαννιτσά και ασχολείται επαγγελματικά με το make up κάτι που προβλημάτισε τους κριτές, καθώς είδαν πως ταυτίζεται έντονα με το κομμάτι της ενασχόλησής της ως μακιγιέζ και δεν ήξεραν κατά πόσο την ενδιέφερε η μόδα.

Τελικά, η “περσόνα” όπως την χαρακτήρισαν πέρασε τελικά με τρία «ναι» και ένα «όχι» από τον Τάσο Σοφρωνίου, καθώς θεώρησε πως είναι έτοιμη σε κάποιον άλλον τομέα και δεν τους χρειάζεται άμεσα για να κάνει πράγματα στη μόδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This