Για τη Σοφία Αλιμπέρτη είναι ακόμη καλοκαίρι: Ποζάρει γυμνή και μας δείχνει τα τατουάζ της

"Απέραντο γαλάζιο, το οξυγόνο μου" πρόσθεσε στην ανάρτηση.

Must Read

Η Σοφία Αλιμπέρτη μένει εδώ και αρκετά χρόνια μόνιμα στην Πάρο όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά διαθέτοντας ένα καφέ και ένα ξενοδοχείο.

Έχει επιλέξει να ζει στο νησί των Κυκλάδων μακρυά από την ένταση και τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης ενώ οι δυο της γιοι, την επισκέπτονται συχνά στο νησί, με τον ένα της γιο, Μιχαήλ Άγγελο να κάνει και έκθεση φωτογραφίας στην Πάρο το περασμένο καλοκαίρι.

Για την Σοφία Αλιμπέρτη το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού πριν από λίγες ώρες ανέβασε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου απολαμβάνει το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας ποζάροντας γυμνή και δείχνοντας τα διακριτικά τατουάζ που έχει στον αυχένα της.

H Σοφία Αλιμπέρτη συνόδευσε την εικόνα με τη φράση “Απέραντο γαλάζιο, το οξυγόνο μου” που τονίζει για πολλοστή φορά πόσο πολύ εκτιμάει τη θάλασα και τον ουρανό του Αιγαίου.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Το unfollow και η επανασύνδεση

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους...

More Articles Like This