Το παράπονο της Καίτης Φίνου για την τηλεοπτική «εξαφάνισή» της: «Δεν είναι επιλογή μου που δεν βρίσκομαι πουθενά. 33 σίριαλ έγιναν, γιατί;»

«Επειδή είμαι των 80s; Γιατί είμαι χοντρή;...»

Must Read

Η Καίτη Φίνου, η οποία έγινε διάσημη στη δεκαετία του 80 ως το μόνιμο… αντικείμενο του πόθου του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη, εξέφρασε το παράπονό της για την απουσία της από τη μικρή οθόνη, τονίζοντας πως δεν αποτελεί δική της επιλογή που δεν την βλέπουμε πουθενά.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία βρέθηκε σήμερα καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, μίλησε, μεταξύ άλλων και για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη. «Θέλω να κάνω περιοδεία και να βγω από την Αθήνα. Δεν μπορώ την Αθήνα, με έχει κουράσει. Όταν δεν δουλεύεις είναι και το οικονομικό, αλλά χάνεις και την υγεία σου. Μαρία, δεν σε παίρνει μόνο από κάτω… Δεν θέλεις να κάνεις και μπάνιο… Αυτό είναι κατάθλιψη, απλά το είπα με άλλον τρόπο. Είμαι από τους ανθρώπους που ότι και αν πω ότι μου συνέβη, για να δώσω μάθημα σε κάποιους άλλους, θα με προσπεράσουν. Τα λέμε δηλαδή τώρα μια χαρά και θα βγει μεθαύριο ένα όνομα που πουλάει τώρα και θα πουν, “πέρασε κατάθλιψη” και “πω, πω τι έγινε”. Και να τα καλέσματα για να δουλεύουν σε εκπομπές και να για σίριαλ, ενώ εμένα με προσπέρασαν έτσι», είπε χαρακτηριστικά.

«Το ότι δεν βρίσκομαι πουθενά δεν είναι δική μου επιλογή και το ξέρουν όλοι! Το έχω πει, έχω κάνει και μόνη βίντεο στο Instagram… Παιδιά, εγώ εδώ είμαι! 33 σίριαλ έγιναν, 33! Γιατί; Είμαι των 80s; Θέλω να μάθω το γιατί απ’ όλους όσους παίζουν σε σίριαλ», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός. «Φορούσα βλεφαρίδες, αλλά μήπως τώρα δεν φοράνε; Φορούσα παγιέτες που ήταν η μόδα, αλλά μήπως τώρα δεν φοράνε; Γιατί είμαι χοντρή; Μου το ‘χουν πει! Μου το έχει πει γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας “τι να σε πάρω να σε κάνω, έτσι όπως έγινες…”», εξομολογήθηκε με παράπονο η Καίτη Φίνου.

Δείτε τις δηλώσεις της ηθοποιού:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This