H Δούκισσα Νομικού χορεύει στους ρυθμούς του “Pretty Woman” στους δρόμους του Παρισιού

Η ambassador της L'Oreal Paris για την Ελλάδα, βρίσκεται στην Πόλη του Φωτός για να συμμετέχει στο Walk Your Worth Le Défilé catwalk.

Must Read

H Δούκισσα Νομικού, βρίσκεται στο Παρίσι ως ambassador της L’Oreal Paris για την Ελλάδα, όπου και θα συμμετέχει στο Walk Your Worth Le Défilé catwalk που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Πόλη του Φωτός στο πλαίσιο του Paris Fashion Week, και στο οποίο περπατούν celebrities και μοντέλα διεθνούς φήμης, με επιρροή και επιδραστικότητα, όλες ambassadors της εταιρείας από κάθε χώρα του κόσμου.

Το ίδιο ακριβώς είχε κάνει ξανά η Δούκισσα Νομικού πριν από τέσσερα χρόνια, δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 2018 όταν περπάτησε σε πασαρέλα της L’Oreal στην Paris Fashion Week.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της, φαίνεται να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να χορεύει μαζί με έναν μουσικό του δρόμου ο οποίος ερμήνευε το κομμάτι “Pretty Woman”, soundtrack της ομώνυμης ταινίας με τη Julia Roberts σε κάποιο σημείο του Παρισιού. Η Δούκισσα φαίνεται ιδιαίτερα κεφάτη και χαρούμενη.

Ο κόσμος που κάθεται και παρακολουθεί τον πλανόδιο μουσικό απαθανατίζει τη στιγμή και η ίδια η Δούκισσα Νομικού το απολαμβάνει συνοδεύοντάς τον με χορό και παλαμάκια. Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: Καλό μας μήνα💖 … και να τί συνέβη κατά τη διάρκεια της σημερινής φωτογράφισης στο Παρίσι για το #WalkWithWorth @lorealparis defilé 😅💃📸
Να χαμογελάτε πάντα! #LorealPFW #LeDefileLoreal #WorthIt #WeStandUp #WalkYourWorth #DoukissaNomikou #DNfashion #DNmoments #WomenEmpowerment

@newsbreakgr

H Δούκισσα Νομικού χορεύει στους ρυθμούς του “Pretty Woman” στους δρόμους του Παρισιού #doukissanomikou #doukissa🧿 #doukissanomikoubeauty

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This