Τζούλια Νόβα: «Είναι λίγο δύσκολο, αλλά τι να κάνεις; Ήθελα μωρό και πρέπει να το δεχθώ»

Must Read

Η Τζούλια Νόβα παντρεύτηκε πριν από περίπου ένα χρόνο τον σύζυγό της Μιχάλη Βιντζηλαίο και πριν από εννέα μήνες έφερε στον κόσμο την κόρη τους Δαείρα.

Η Τζούλια Νόβα, σε ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απάντησε σε ερωτήσεις των ακολούθων της και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε αν έχει κάποια βοήθεια στο σπίτι σχετικά με το μεγάλωμα της κόρης της. Η ίδια αποκάλυψε πως μεγαλώνει χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια το παιδί της, εκτός από τις λίγες φορές που τη βοηθούν η μητέρα της και η πεθερά της και ότι αυτό είναι δύσκολο.

«Για να λέμε την αλήθεια το τελευταίο διάστημα είμαι λίγο μόνη μου. Έχω τη μαμά μου που μπορεί να έρθει 1-2 φορές την εβδομάδα να την κρατήσει, για να πάω ή κομμωτήριο ή να βγω μια βόλτα. Έχω και την πεθερά μου, που επειδή εργάζεται ντρέπομαι να της ζητήσω βοήθεια. Κάποιες φορές αναγκάζομαι, όταν δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Αλλά πιο πολύ την κρατάω μόνη μου. Είναι λίγο δύσκολο, αλλά τι να κάνεις; Ήθελα μωρό και πρέπει να το δεχθώ. Μεγαλώνουν όμως γρήγορα τα μωράκια. Για πότε θα πάει σχολείο, θα μεγαλώσει, θα βρει αγόρι και θα μας αφήσει. Ούτε καν που θα το καταλάβει», είπε η Τζούλια Νόβα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This