Xριστίνα Ορφανίδου-Εκδικητικό πορνό: «Από την στιγμή που δημοσιεύθηκε το βίντεο, η κοινωνία σε βλέπει σαν μια ανήθικη γυναίκα, στέλνουν προτάσεις με αμοιβή»

Η πρώην παίκτρια του «Big Brother» μίλησε για την τραυματική εμπειρία που βίωσε όταν διέρρευσαν προσωπικές της στιγμές στο ίντερνετ και το στίγμα που την ακολουθεί έκτοτε. =

Must Read

Η Χριστίνα Ορφανίδου, πρώην παίκτρια του Big Brother μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» σχετικά με την υπόθεση revenge porn που την αφορά, όταν πριν από 5 χρόνια ο πρώην συντροφός της δημοσίευσε στο διαδίκτυο ερωτικές τους στιγμές προκειμένου να την εκδικηθεί: «Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου, δεν μπορώ να κάνω σχέση» εξήγησε η Χριστίνα. «Η λέξη στιγματίζω, για αυτό που περνάω από πρώην σύντροφο μου, είναι πολύ μικρή» συνέχισε.

«Ήταν ένα προσωπικό βίντεο, από μια 3χρονη σχέση, που ο πρώην σύντροφος το έβγαλε στη δημοσιότητα για να με εκδικηθεί». Όσον αφορά στις προσπάθειες που κάνει για να κατέβει το βίντεο εξήγησε: «Δεν βγάζεις άκρη, προσπαθώ να δαμάσω αυτό που γίνεται, κάνω αιτήσεις στα site για να κατεβάσω το προσωπικό μου βίντεο».

 «Από την στιγμή που δημοσιεύθηκε το προσωπικό βίντεο, η κοινωνία σε βλέπει σαν μια ανήθικη γυναικά, στέλνουν προτάσεις με αμοιβή… Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου, δεν μπορώ να κάνω σχέση» εξομολογήθηκε η πρώην παίκτρια του Big Brother.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This