Ενοχλήθηκε με ερώτηση δημοσιογράφου η Δήμητρα Ματσούκα: «Αχ σε παρακαλώ»

Η ερώτηση σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις της για την καριέρα της προκάλεσε εκνευρισμό στην εντυπωσιακή ηθοποιό

Must Read

Με ένα φλογερό κόκκινο χρώμα που ταιριάζει απόλυτα στο ταπεραμέντο και της, η Δήμητρα Ματσούκα εμφανίστηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το σώσε», στο θέατρο Παλλάς. Όπως ήταν αναμενόμενο, μόλις την αντίκρυσαν οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να της πάρουν δηλώσεις. 

Ωστόσο, η ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την πρόσφατη δήλωσή της ότι έχασε την ευκαιρία να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, ενόχλησε την γνωστή ηθοποιό. «Αχ! Σε παρακαλώ, δεν θα το κάνω αυτό πριν μπω. Δεν θα το κάνω» απάντησε η Δήμητρα Ματσούκα και στη συνέχεια σημείωσε ότι θα εμφανίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Παλλάς στην παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας», με συμπρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον Θοδωρή Αθερίδη.

@newsbreakgr

Ενοχλήθηκε με ερώτηση δημοσιογράφου η Δήμητρα Ματσούκα: «Αχ σε παρακαλώ» #dimitramatsouka #matsouka

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Δήμητρα Ματσούκα είχε πει ότι αρνήθηκε δουλειές που θα την βοηθούσαν να κάνει καριέρα και στο εξωτερικό: «Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό γιατί δυστυχώς δεν ήμουν έτοιμη. Για πολλά χρονιά αρνούμουν δουλειές, αλλά είναι πολυτέλεια. Αποφάσισα να λέω ναι σε ό,τι καλύτερο. Είμαι πολύ καλή στο να κλείνω καλά χρήματα για τις δουλειές μου, αλλά όχι και να τα λαμβάνω» είχε δηλώσει αφήνοντας αιχμές για τις αμοιβές της…




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This