Η Αθηνά Οικονομάκου απαντά στο ενδεχόμενο να κάνει και τρίτο παιδί

Ενώ μίλησε ανοιχτά και για τη σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Must Read

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” καθώς επανέρχεται στην υποκριτική με την κωμωδία “Η τρελή του Σαγιό” που θα ανέβει στο θέατρο Παλλάς στα μέσα Δεκεμβρίου και μίλησε εκτός των άλλων και για τη σχέση με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο όσο και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει και τρίτο παιδί.

Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει αποκτήσει ένα γιο τον Μάξιμο και μια κόρη την Σιέννα με τον επιχειρηματία σύζυγό της. Η Αθηνά μίλησε για τις αλλαγές που έφερε στη σχέση της η γονεϊκότητα ενώ τόνισε ότι μπορεί στο μέλλον να κάνουν κι άλλο παιδί αν προκύψει.

“Προσπαθώ να διατηρήσω τον γάμο μου όπως πρέπει, να μη χαθεί αυτό που είχαμε με τον Φίλιππο όταν γνωριστήκαμε. Η σχέση περνάει σε άλλο επίπεδο με τα παιδιά, αλλάζει η συνθήκη, προσπαθούμε να κρατάμε τη φλόγα δυνατή. Πάμε για ένα φαγητό, ένα ποτό, συζητάμε. Τα παιδιά είμαι πολύ μικρά, το δεύτερο παιδί το έζησα πιο κουλ, βλέπω ότι τα δεύτερα παιδιά βγαίνουν πιο δυναμικά… Στην παρούσα φάση δεν σκεφτόμαστε το παιδί. Εάν στο μέλλον προκύψει, θα δούμε, δεν είμαστε αρνητικοί. Τα παιδιά είναι μικρά για να σκεφτόμαστε το τρίτο, δεν είμαι έτοιμη γι’ αυτό.”

Αναφέρθηκε επίσης στην Μαίρη Συνατσάκη και στην επιχειρηματική δραστηριότητα που διατηρούν μαζί ενώ δεν αποκάλυψε το φύλο του μωρού της Mairiboo, την άφησε να το κάνει μόνη της όταν και εάν το επιθυμεί.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This