Εριέττα Κούρκουλου: « Η μαμά και ο μπαμπάς δεν έχουν τον ίδιο ρόλο»

H Eριέττα Κούρκουλου έκανε μια ανάρτηση στην οποία εξήγησε την διαφορά του εγώ από το εμείς.

Must Read

H Εριέττα Κούρκουλου έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να εξωτερικεύσει τις μεγάλες αλλαγές που βιώνει επτά μήνες μετά τη γέννηση του γιου της Νίκου αλλά και τη διαφορά ανάμεσα στο “εγώ” και στο “εμείς”.

Η Εριέττα Κούρκουλου παντρεύτηκε τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη το καλοκαίρι του 2020 και απέκτησαν το γιο τους Νίκο, την άνοιξη του 2022.

«Μακάρι να είχα ακούσει την αγαπημένη μου ψυχολόγο όταν με διόρθωνε κάθε φορά που της έλεγα ότι «είμαστε έγκυος» ή «κάναμε μια εξέταση». Μακάρι να την άκουγα, όταν μου έλεγε ότι «εγώ είμαι έγκυος» και ότι «εγώ θα γεννήσω», όχι ο Βύρων.

Βλέπετε, μπορεί να ζούμε στην εποχή της ισότητας και εξυπακούεται ότι γυναίκες και άνδρες είμαστε ίσοι. Πολλές φορές όμως, ξεχνάμε ότι ενώ είμαστε ίσοι, δεν είμαστε ίδιοι.

Η μαμά και ο μπαμπάς δεν έχουν τον ίδιο ρόλο, ειδικά τους πρώτους μήνες της ζωής ενός μωρού. Μακάρι να μου το είχε πει κάποιος αυτό νωρίτερα… ίσως να είχα γλιτώσει το σοκ που έπαθα όταν επέστρεψε ο άντρας μου στο γραφείο μια εβδομάδα μετά την γέννηση του Νίκου και ξαφνικά έπεσε όλη η ευθύνη αυτού του υπέροχου πλάσματος πάνω μου.
Ίσως να μην ένιωθα ότι η ζωή μου σταμάτησε, ενώ όλων των υπολοίπων οι ζωές συνεχίζονταν κανονικά. Ίσως να ήμουν πιο προετοιμασμένη.

 Σήμερα, σχεδόν 7 μήνες μετά, μπορώ να πω ότι έχω βρει τον ρυθμό μου – τον νέο ρυθμό, γιατί ο παλιός χάθηκε και αυτό είναι λογικό. Αν είσαι νέα μανούλα, να είσαι σίγουρη ότι θα ξαναβρείς τον εαυτό σου και ότι δεν χρειάζεται να βιαστείς για να γίνει αυτό.
Όσο για τις ημέρες που αισθάνεσαι ότι είσαι η μόνη στον κόσμο που το βιώνει αυτό, μια βόλτα στην φύση με μια, δύο, ή αν είσαι τόσο τυχερή – τρεις νέες μανούλες, θα σε πείσει σίγουρα για το αντίθετο!» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This