H Άντζελα Γκερέκου αποχαιρετά τον επιστήθιο φίλο του Τόλη Βοσκόπουλου που έφυγε από τη ζωή

“Ο φίλος σου που λάτρευες σε περιμένει…” έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Must Read

H Άντζελα Γκερέκου, αλλά και η κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου έχασαν τον καλύτερο οικογενειακό τους φίλο, κάτι που έκανε γνωστό η ίδια η πρόεδρος του ΕΟΤ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε πως ο οικογενειακός τους φίλος Στέφανος, έφυγε από τη ζωή αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία, στην οποία ποζάρει η ίδια μαζί με τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο, τον κοινό τους φίλο που έφυγε από τη ζωή και την Μαρία Βοσκοπούλου.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:

«Ο Στέφανος ήταν μέλος της οικογένειας μας! Ανιδιοτελής φίλος, πιστός, δοτικός, σπάνιος, γεμάτος αγάπη για όλους μας. Για 25 ολόκληρα χρόνια πάντα δίπλα μας και στα όμορφα κ στα δύσκολα. Είμαστε ευλογημένοι που τον είχαμε στην ζωή μας. Τώρα πρέπει να τον αποχαιρετήσουμε έτσι ξαφνικά που έφυγε και πονάμε όπως σε κάθε απώλεια αγαπημένων μας! Σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στην οικογένεια μας! Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας! Θα σ αγαπάμε πάντα! Ο φίλος σου που λάτρευες σε περιμένει….»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This