Η Κόνι Μεταξά δήλωσε πως δεν είναι έτοιμη να γίνει μαμά

Επίσης τόνισε πως δεν της αρέσει να την ρωτούν για τη μητρότητα.

Must Read

Η Κόνι Μεταξά βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, αναφερόμενη στην αρνητική κριτική του Νίκου Μουρατίδη, στο αν θα ξαναβρισκόταν σε πρωινή εκπομπή και στο ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

Για τον Νίκο Μουρατίδη είπε: «Θα απαντήσουμε ξανά για τον Νίκο Μουρατίδη; Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει όποια άποψη θέλει. Προφανώς, δεν συμφωνώ. Είναι πάρα πολύ γενική η άποψη του και θεωρώ ότι δεν γίνεται όλοι να είναι χάλια. Εντάξει. Τι να πω τώρα; Θα τον αλλάξω εγώ;»

Για το ενδεχόμενο να ξαναπήγαινε σε κάποια πρωινή εκπομπή δήλωσε: «Σε πρωινή εκπομπή θα ξαναπήγαινα, αλλά εξαρτάται την εκπομπή».

Τέλος άκουσε ενοχλημένη την ερώτηση αν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα και είπε: «Όχι, δεν είμαι έτοιμη και δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση».


 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This