Μάριος Αθανασίου: «Στα 17 μου με παρενόχλησαν σεξουαλικά μέσα σε ένα ταξί»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε ως έφηβος και πώς το είπε στα παιδιά του για να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα

Must Read

O Mάριος Αθανασίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και σχολίασε την υπόθεση του Κολωνού, το πως η νοοτροπία των γονέων επηρεάζει το χαρακτήρα των παιδιών και αποκάλυψε πως και ο ίδιος στα 17 του είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Υπήρχαν κατά καιρούς τέτοια περιστατικά στην ελληνική κοινωνία, ξέραμε ότι συμβαίνει αυτό. Δεν αλλάζει η ζωή μας τώρα από αυτό το περιστατικό, από πριν υπήρχαν αυτά. Τα κυκλώματα λειτουργούν και με αυτούς που δίνουν λεφτά και με αυτούς που βγάζουν και αυτό το πράγμα ανοίγει όλο και περισσότερο και όσο πιο πολύ ανοίγει, τόσο πιο πολύ συγκαλύπτεται» είπε για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

«Προσπαθώ να φιλτράρω λίγο τις πληροφορίες για να μην έρχονται με τον όγκο που τα μεταδίδει η τηλεόραση. Είμαι ένα βήμα πίσω, για την πρόληψη, όση εμπιστοσύνη κι αν έχω στα παιδιά» τόνισε ο Μάριος Αθανασίου.

«Εγώ απομυθοποιώ κατά κάποιον τρόπο την πράξη για να μην τη φοβάται το παιδί και κλειστεί στον εαυτό του για όλη του τη ζωή. Μίλησα στα παιδιά, λέγοντάς τους ότι έχει συμβεί και σε εμένα. Μου έχει συμβεί με έναν τρόπο να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά στα 17 μου, ενώ ήμουν σε ένα ταξί. Όταν το μετέφερα στο παιδί, του εξήγησα όλα τα συναισθήματά μου»,εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Στο τέλος, συμπλήρωσε: «Οι πράξεις των παιδιών συνήθως είναι τα λάθη των γονιών. Αυτή είναι μια νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει. Τα παιδιά μιμούνται τις πράξεις των γονιών τους, άρα μάλλον έχει δοθεί λάθος παράδειγμα. Το πώς αντιμετωπίζεις τη γυναίκα δεν είναι μόνο λόγια, είναι πράξη. Υπάρχουν συνομήλικοί μου που βγάζουν τα παιδιά τους έξω για να δουν “γκομενάκια”. Έχει ξεφύγει η κατάσταση».


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This