Κατερίνα Παπακωστοπούλου: H κόρη της Μαριλίτα έκλεισε τα 17 της χρόνια

Η δημοσιογράφος έγινε για πρώτη φορά μητέρα όταν ήταν 28 ετών

Must Read

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου, απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον σύζυγό της Μάριο την κόρη της Μαριλίτα, η οποία έκλεισε τα 17 της χρόνια.

«Όταν η κόρη μου ήταν 5 ετών της βάζαμε δίπλα το καναρίνι για να φάει. Ήταν άρρωστο, μαδούσε, και η κόρη μου έπαθε λοίμωξη στα πνευμόνια. Το παιδί έκανε χειρουργείο, ήταν δέκα ημέρες στην εντατική. Όταν τελείωσε η περιπέτεια της κόρης μου, πάθαινα κρίσεις πανικού, ξεκίνησα ψυχοθεραπεία», έχει εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της για το πρόβλημα υγείας της κόρης της.

Με τον πατέρα της Μαριλίτας, χώρισε το 2014, όμως μέχρι σήμερα διατηρούν άριστες σχέσεις.

«Κάνοντας σήμερα την αυτοκριτική μου λέω πως δεν μετάνιωσα γι’ αυτό το γάμο γιατί μου έχει χαρίσει ένα αγγελούδι, αλλά ενδεχομένως να χρειαζόμασταν να μείνουμε περισσότερο χρόνο μαζί πριν παντρευτούμε για να δούμε τα τρωτά σημεία μας. Θεωρώ πως ήμουν ανώριμη συναισθηματικά για τον γάμο που έκανα. Ήμουν ένα κορίτσι που ήξερε μόνο να δουλεύει.

Αυτό ήξερα να κάνω πολύ καλά. Δεν είχα μείνει ποτέ μόνη μου, δεν ήξερα να μαγειρεύω, δεν ήξερα να αναλαμβάνω ευθύνες. Το μόνο που ήξερα ήταν να πηγαίνω στην δουλειά μου στις εννέα το πρωί και να γυρίζω το βράδυ. Ήξερα όμως να ερωτευτώ. Η μαμά μου ήταν πάντα εκεί από την ημέρα που γέννησα την Μαριλίτα. Εγώ αν και γέννησα στα 28 μου, έγινα συνειδητοποιημένη μαμά στα 33», έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Το καλοκαίρι του 2021 η Κατερίνα Παπακωστοπούλου παντρεύτηκε τον Νικόλα Σερεπίσο με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 2018.

«Ο νυν σύζυγός μου ζήτησε το χέρι μου από τον πρώην σύζυγό μου. Κανένα διαζύγιο δεν είναι ρόδινο και εύκολο. Με τα χρόνια, και αν βάλεις πίσω τις πιθανές κόντρες στα οικονομικά που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια και σκεφτείς ότι με αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να είμαι καλά και πρέπει να μεγαλώσω το παιδί μου με υγιή τρόπο, χτίσαμε με τον μπαμπά της μία υγιή σχέση. Δεν σου κρύβω ότι σήμερα είμαστε αδέρφια και ότι ο πρώην άντρας μου με τον νυν σύζυγό μου είναι πολύ καλοί φίλοι. Ο νυν σύζυγός μου ζήτησε το χέρι μου από τον πρώην σύζυγό μου», έχει δηλώσει στην εκπομπή «Μαμάδες» για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της.

Χθες, η κόρη της Μαριλίτα είχε τα γενέθλιά της και η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες καθώς και μια τρυφερή λεζάντα:

“Sweet 17🥂🧿 #κανείς δε γεννιέται τέλειος γονιός, όμως είναι το πιο όμορφο, το πιο αληθινό, το πιο ουσιώδες ταξίδι ζωής που μπορείς να πας, παρέα με μια άλλη ύπαρξη που βγήκε από τα σπλάχνα σου κι όμως είναι τόσο ανεξάρτητη #να είσαι πάντα δίπλα χωρίς να πιέζεις. Να προστατεύεις χωρίς να περιορίζεις. Να βάζεις όρια χωρίς να πνίγεις την εφηβική φλόγα. Να δίνεις το καλό παράδειγμα χωρίς να ζητάς μια επανάληψη της δικής σου ζωής. Να είσαι γονιός & φίλος χωρίς να χάνεις την ουσία και το ρόλο σου. Το παιδί καθρεφτίζει το γονιό και νιώθω περήφανη γιατί κάτι καλό έχω κάνει κι εγώ στη ζωη μου! Χρόνια πολλά ζυγίνα μου ⚖️! Η ζωή είναι ΔΙΚΗ σου κι ο θεός μαζί σου🙏 21/10/2005 💎🎁🎈🎂”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This