Γνωστές Ελληνίδες συμμετέχουν σε φωτογραφική καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

Το koitamagazine θέλησε να υπενθυμίσει και να παρακινήσει όλες τις γυναίκες για το καθιερωμένο ραντεβού μαστογραφίας

Must Read

Μια φωτογραφική καμπάνια για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού τρέχει το περιοδικό koitafreepress με τη συμμετοχή εννέα γυναικών από το χώρο της τέχνης, του επιχειρείν και των εκδόσεων ώστε να αφυπνίσει κάθε γυναίκα να κάνει εγκαίρως την ετήσια μαστογραφία της καθώς η πρόληψη σώζει ζωές.

Ο Οκτώβριος αποτελεί παγκοσμίως τον μήνα που είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση, πρόληψη και αντιμετώπιση του νούμερο ένα γυναικολογικού καρκίνου ο οποίος είναι ο καρκίνος του μαστού. 

Εννέα κυρίες που δεν έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού, φωτογραφήθηκαν έχοντας κάνει υποτιθέμενη μαστεκτομή θέλοντας να κρούσουν το καμπανάκι του κινδύνου σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω να προγραμματίσουν άμεσα την ετήσια μαστογραφία της.

«Μια μαστογραφία θα σου δείξει έγκαιρα την εσωτερική αλήθεια και θα σε σώσει από τον καρκίνο του μαστού » είναι άλλωστε το ηχηρό μήνυμα που θέλει να περάσει η καμπάνια.

Οι κυρίες που φωτογραφήθηκαν είναι οι: Μαρία Καρλάκη, Θεοδώρα Σιάρκου, Σοφία Πανάγου, Μαργαρίτα Μονέδα, Μαρία Νίκου, Ηρώ Λούπη, Μαρίνα Τζάρδη, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Τέτα Καμπουρέλη.

Στη λεζάντα της καμπάνιας μπορεί να διαβάσει κάποιος τα εξής:

Ο Οκτώβριος αποτελεί παγκοσμίως τον μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού και έρχεται να υπενθυμίσει και να παρακινήσει όλες τις γυναίκες για το καθιερωμένο ραντεβού μαστογραφίας. Ας μην ξεχνάμε ότι η πρόληψη, είναι γεγονός, σώζει ζωές.

Η 25η Οκτωβρίου είναι καθιερωμένη ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού. Ημέρα αφιερωμένη στην πρόληψη, τη σωστή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση αλλά και ημέρα σύμβολο για όλες τις γυναίκες που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις απέναντι στον καρκίνο του μαστού.

Το Koita Magazine, δημιούργησε μια φωτογραφική καμπάνια ευαισθητοποίησης, με την συμβολική συμμετοχή γυναικών που δεν έχουν νοσήσει για να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα: « Μια μαστογραφία θα σου δείξει έγκαιρα την εσωτερική αλήθεια και θα σε σώσει από τον καρκίνο του μαστού!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This