Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 23 Οκτωβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Δεν γίνεται να δέχεστε αυτά που σας λένε τα οικεία σας πρόσωπα χωρίς αντιρρήσεις και να σας καθοδηγούν σε κάτι που είναι προσωπική σας υπόθεση, αλλά αν γίνει κάτι αντίστοιχο από την πλευρά των προσώπων του συντρόφου σας να επαναστατείτε και να κάνετε σκληρή κριτική κατηγορώντας τα ότι ανακατεύονται στη ζωή σας. Αυτό θα πρέπει να ισχύει και από τις δύο πλευρές για να υπάρχει ισοτιμία στη σχέση σας, αλλά και για να μην προκαλούνται τριγμοί που αργά ή γρήγορα θα χαλάσουν αυτό που υπάρχει με τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προτιμήστε την ασφάλεια και την ηρεμία που σας προσφέρει η προσωπική σας σχέση, από το να αρχίσετε να μαλώνετε με τους άλλους γύρω σας. Αφήστε για αργότερα ανούσιες συζητήσεις που θα σας βάλουν σε μπελάδες και θα προκαλέσουν εντάσεις και ρήξεις στις συναναστροφές σας. Αντιθέτως, εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να τις περάσετε με τον άνθρωπό σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να μπορέσετε να βρεθείτε κοντά στον σύντροφό σας, καθώς και να ξεκινήσετε υγιείς αισθηματικές σχέσεις όσοι από εσάς δεν έχετε σταθερό δεσμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις με ρεαλισμό για να ξεχωρίσετε τα υπαρκτά από τα ανύπαρκτα προβλήματα. Ξαναβρείτε το χαμένο σας θάρρος και τη γοητεία σας, γιατί η καθημερινότητά σας θα συνεχίσει να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς. Αποφασίστε ένα ταξίδι για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αυξήσετε τη φυσική σας δύναμη και αντοχή. Κάντε την αρχή για το αίσιο μέλλον που ονειρεύεστε και θα δείτε τα σχέδιά σας σιγά σιγά να πραγματοποιούνται. Αρχίστε να προβάλετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, και κερδίστε πόντους στον οικονομικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα και θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας ή να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο για να προχωρήσετε σε μια καινούργια σχέση. Αφήστε τον ερωτισμό σας να σας οδηγήσει στα προσωπικά σας και οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα θετικές. Οσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα, κάντε βήματα εμπρός και οι δημιουργικές σας ικανότητες σε συνδυασμό με τον ανατρεπτικό σας χαρακτήρα θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας.

ΛΕΩΝ: Ο τρόπος επικοινωνίας σας με τους άλλους δεν πρόκειται να σας προδώσει. Θα έχετε έτοιμες απαντήσεις και λύσεις σε ό,τι κι αν προκύψει, κάνοντας τους συνεργάτες σας να έρθουν κοντά σας και να σας εμπιστευτούν περισσότερο. Μην αφήσετε για κανέναν λόγο να σας χαλάσει η διάθεση ή να πέσει η ψυχολογία σας, γιατί δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε σωστά σε ό,τι αφορά τα σχέδια που έχετε κατά νου στον επαγγελματικό και τον προσωπικό τομέα. Μειώνονται οι εντάσεις που υπήρχαν στον εργασιακό χώρο σας, επιτρέποντάς σας να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εμφανιστείτε στους άλλους ανανεωμένοι και δυναμικοί, χωρίς να διστάζετε να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα υπομένατε. Ισως είναι η μοναδική φορά που τα ακραία αισθήματα δεν θα σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές, αφού ακόμα κι αν είστε λίγο «τρελοί», παραδόξως μένετε προσγειωμένοι και θα καταφέρετε να ισορροπήσετε σε αυτό που λέγεται συντροφικότητα. Η εσωτερική σας ενέργεια πρέπει να διοχετευτεί με σωστό τρόπο, ώστε να μην αναλώνεστε. Ακόμα κι αν δεν πειθαρχήσετε απόλυτα στο πρόγραμμά σας, διατηρήστε τον αυτοσεβασμό σας.

ΖΥΓΟΣ: Αυτό το διάστημα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί και ταυτόχρονα συμβιβαστικοί, γεγονός που θα συντελέσει στο να έχετε μεγάλη απήχηση στα άτομα του αντίθετου φύλου. Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να εισπράξετε την αγάπη τους και να επιβεβαιώσετε πως οι μεταξύ σας σχέσεις είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. Σε γενικές γραμμές όλα είναι καλά, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τη διατροφή σας για να έχετε ισορροπία στο βάρος σας. Αποφύγετε διά ροπάλου τις καταχρήσεις, αν θέλετε να συνεχίσετε να ακτινοβολείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αισθηματική σχέση που θα αρχίσετε αυτήν την περίοδο θα έχει ανάλαφρη όψη, ενώ κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να κάνετε επανασύνδεση με αγαπημένους από το παρελθόν σας. Επειδή η επανασύνδεση είναι στο χέρι σας, σκεφτείτε πολύ καλά αν όντως αυτό επιθυμείτε, πριν πάρετε τις οριστικές αποφάσεις σας. Προσπαθήστε, πάντως, για το δικό σας καλό, να μη ρίχνετε όλο το βάρος στις επαγγελματικές σχέσεις σας και επιδιώξτε να αυξήσετε τις αποδράσεις από την καθημερινότητα και τις συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διαφημίστε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας, και μη ζητάτε συνέχεια επιβεβαίωση. Συγκεντρώστε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα επαγγελματικά σας σχέδια, ώστε να ξέρετε αν έχουν αξία και αντοχή στον χρόνο. Αρκετές φορές θα έχετε την τάση να σπαταλήσετε χρήματα για πράγματα που θα σας εντυπωσιάσουν, αλλά σας είναι άχρηστα. Μην απελπιστείτε αν οι υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι πέσουν στο κενό, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν τις είχατε ανάγκη. Τακτοποιήστε τους λογαριασμούς σας και επενδύστε αποδοτικά τα χρήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πολλές ευθύνες που έχετε αναλάβει σας κάνουν να είστε αρκετά συχνά επιθετικοί και ευέξαπτοι. Ομως θα πρέπει να δείξετε ανοχή σε κάποια λόγια που θα ακούσετε, ώστε να μη φτάσετε στα όριά σας και συμπεριφερθείτε με άσχημο τρόπο στον σύντροφό σας. Μη δείχνετε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά όταν αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και οδηγείστε σε ακραίες καταστάσεις. Κάντε επαφές με νέα πρόσωπα, αλλά αποφύγετε να οριστικοποιήσετε κάποιες καταστάσεις, γιατί μάλλον είναι νωρίς και ενδεχομένως η κρίση σας να είναι εσφαλμένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα κι αν είστε απολύτως σίγουροι ότι σε κάποια σημεία έχετε δίκιο, μη θεωρείτε πως εξαπολύοντας πικρά λόγια και κάνοντας σαν υστερικοί θα πετύχετε να πείσετε το σύντροφό σας πως εσείς ξέρετε το σωστό. Δείτε τα πράγματα σφαιρικά και προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του για να επανέλθετε στην πραγματικότητα. Κάποιες φορές χρειάζεται να διατηρείτε τις αναστολές σας και να μη βλέπετε τις σχέσεις σαν ένα παιχνίδι αντιπαλότητας, και κυρίως να παραμένετε ανεπηρέαστοι στις αναταραχές που μπορεί να προκαλούν εξωτερικά γεγονότα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η σχέση σας θα αρχίσει να βελτιώνεται αν σταματήσετε να ανακατεύετε τα επαγγελματικά προβλήματα με την προσωπική σας ζωή. Μπορεί στην εργασία σας να κυριαρχεί η λογική, αλλά σε αισθηματικό επίπεδο τον πρώτο ρόλο πρέπει να τον έχει το συναίσθημα. Αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας, απολαύστε ευχάριστες εκπλήξεις που θα δώσουν νέο ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας και μη σας πιάνει πανικός. Οι αδέσμευτοι, με ενισχυμένη τώρα την έκφρασή σας, μπορεί να βιώσετε στιγμές ερωτικού πάθους, αλλά μην ξεχνάτε την αυτοσυγκράτηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This