Φαίη Σκορδά: «Συνειδητά αποφάσισα να φύγω από τον ΑΝΤ1, δεν έγινε σε συναισθηματική φόρτιση»

Must Read

Σπάει τη σιωπή της η Φαίη Σκορδά και μιλά πρώτη φορά για την μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά της ύστερα από την αποχώρησή της από τον ANT1.

Η παρουσιάστρια, δύο μήνες μετά την αποχώρησή της από τη στέγη του ΑNT1, μιλά για τη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ, τους λόγους που αποχώρησε, τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τις επικειμενες αλλαγές στην εκπομπή της.

Δηλώνει άνθρωπος της ψυχαγωγίας και είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ασχολείται η εκπομπή με θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα. Ερωτώμενη για το εάν θα γίνουν αλλαγές στην εκπομπή απαντά: «Από την πρώτη στιγμή είπα ότι θα γίνουν αλλαγές για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και είναι ωραίο να γίνονται αλλαγές, είναι δημιουργικό».

Αποκαλύπτει πως η απόφαση της να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 ήταν συνειδητή και υπήρχαν σοβαροί λόγοι. «Η εκπομπή είχε αλλάξει μορφή και θεματολογία, είμαι άνθρωπος της ψυχαγωγίας, θέλω να κάνω τον κόσμο να ξεχνιέται» τονίζει και συμπληρώνει: «Ο κύκλος με τον ΑΝΤ1 έκλεισε αλλά οι σχέσεις με κάποιους ανθρώπους παραμένουν». Σε ό,τι αφορά τον ανταγωνισμό και αν την αγχώνει εξηγεί πως κάθε χρονιά είναι δύσκολη. «Έχει αλλάξει το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης, είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι εκπομπές που κάνουν μέσο όρο 30» σημειώνει.

Στην ερώτηση αν θα την ενδιέφερε η παρουσιάση του «The Voice» δηλώνει πως δεν «φλερτάρει» με την βραδινή ζώνη αν και τις έχουν γίνει προτάσεις αρκετές φορές. Αποκάλυψε παράλληλα πως είχαν ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή τους για την προετοιμασία της εκπομπής στον ΣΚΑΪ καθώς η συμφωνία “έκλεισε” στις 20 Ιουλίου.

«Ίσως να φταίω εγώ που καθυστέρησα να συμφωνήσω με τον ΣΚΑΪ, ήθελα όμως να είμαι σωστή, να κλείσει η συνεργασία μου και ύστερα να βρω μια άλλη λύση» καταλήγει.

@newsbreakgr

Φαίη Σκορδά: «Συνειδητά αποφάσισα να φύγω από τον ΑΝΤ1, δεν έγινε σε συναισθηματική φόρτιση» #faiiskorda #SKAI #Ant1 #ant1tv #ant1tvgr

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This